سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,366

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE07_1566

Index date: 8 October 2013

ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها abstract

منظور ازابعادبهینه بلوک ابعادی است که مسائل ایمنی کاردرآن رعایت شده باشد دوم اینکه مسائل فنی استخراج را امکان پذیرسازد و سوم هزینه های استخراج تاحدممکن کاهش یابد درزه ها عبارت ازشکستگی هایی است که غالبا درسنگها مشاهده میشود مهمترین مشخصه درزه ها آن است که دراین نوع شکستگی ها حرکت نسبی به موازات سطح شکستگی وجود ندارد درزه نگاری یکی ازروشهای شناخت درعلم تکتونیک می باشددرمعادن سنگ ساختمانی دوعامل شکستگی و رنگ مهمترین پارامترهای کیفی محصول را مشخص می کند بنابراین مواردی چون عیار با درصد موادمضر که برای معادن فلزی و غیرفلزی به عنوان شاخص کیفیت شناخته می شوند دراین نوع معادن کاربردی ندارند دریک معدن سنگ ساختمانی میزان قواره دهی سنگ وابستگی معکوس به تعدادونوع شکستگی ها دارد باتوجه به اینکه مهمترین عامل درقواره دهی سنگهای ساختمانی درزه ها و سپس ریزدرزه ها و ترک هاهستند معمولا ازبحث درخصوص تاثیر گسل ها دراین بخش خودداری میشود البته اغلب گسلها به عنوان مرزهای معادن بلوکها و سینه کارها شناخته میشود برای تعیین جهت پله های استخراجی ضمن درنظرگرفتنه شیب توپوگرافی منطقه جهت امتداد دسته درزه های غالب منطقه مورد توجه قرارمیگیرد دراین مقاله با استفاده ازمطالعات درزه نگاری و جهت آنها بهترین جهت برای استخراج به هدف بهینه سازی ابعادبلوک پرداخته میشود

ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها Keywords:

ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها authors

علی اکبر دایا

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مرضیه حسینی نسب

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دارستانی، ر. " مطالعات درزه نگاری و بررس یهای ژئومکانیکی ...
مدنی، ح . "خدمات فنی در معادن .1375 _ ...
_ شرقی، ی. _ تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها" توسط علی اکبر دایا، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ مرضیه حسینی نسب، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سنگ ساختمانی، بلوک دهی، درزه هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1366 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منظور ازابعادبهینه بلوک ابعادی است که مسائل ایمنی کاردرآن رعایت شده باشد دوم اینکه مسائل فنی استخراج را امکان پذیرسازد و سوم هزینه های استخراج تاحدممکن کاهش یابد درزه ها عبارت ازشکستگی هایی است که غالبا درسنگها مشاهده میشود مهمترین مشخصه درزه ها آن است که دراین نوع شکستگی ها حرکت نسبی به موازات سطح شکستگی وجود ندارد درزه نگاری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.