سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,336

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MPSA01_249

Index date: 11 April 2014

بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف abstract

در طول تاریخ بشری بسیاری از بیماری های عفونی به طور سنتی با داروهای گیاهی درمان شده اند و امروزه در بسیاری از کشوهاری در حال توسعه داروهای گیاهی نقش اصلی را در درمان اولیه بیماری ها ایفا می کنند. سیاهدانه گیاهی از خانواده رانونکولاسه از دیرباز به عنوان ضد میکروب ها در طب سنتی ایران مورد استفاده قرار می گرفته است. این پژوهش با هدف بررسی اثرات آنتی باکتریال دانه های گیاه سیاهدانه بر روی برخی از میکرو ارگانیسم ها شامل استافیلوکوکوس اورنوس، اشرشیا کلی، باسیلوس سرتوس و سودوموناس آنروژیناز انجام گرفت. بنابراین حلال های اتانولی و متانولی با درصد های 70 و 96 برای استخراج عصاره از دو سیاهدانه رشد یافته در دو اقلیم مختلف مورد استفاده قرار گرفت. دیسک های تهیه شده پس از تزریق عصاره روی محیط های کشت حاوی باکتری های استافیلوکوکوس اورنوس، اشرشیا کلی، سایلوس سرنوس و سودوموناس آنروژیناز قرار گرفتند. این آزمایش در سه تکرار انجام شد. نتایج این مطالعه نشان داد که هم عصاره اتانولی و هم عصاره متانولی اثر بازدارندگی بر رشد باکتری های گرم مثبت دارن دو هر دو عصاره با 70 درصد اثر مهاری بهتری نسبت به 96 درصد دارد. ضعیف ترین اثر مهاری مربوط به عصاره اتانولی 96 درصد می باشد همچنین مقایسه ای بین قدرت آنتی باکتریالی دو اقلیم انجام شد.

بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف Keywords:

بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف authors

مرضیه روستایی

دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی گیاهی دانشگاه ملایر

معصومه ملکی

استادیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم ، دانشگاه ملایر

آرش بابایی

استادیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه ملایر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bassim Atta, A.)2003(; Some characteristics of nigella (Nigella sativa L.) ...
Datter AM)2003(; From medicl herbalism to phytotherapy in dermatology: back ...
Fong HH. (2002); Integration of herrbal medicine into moderm medical ...
Geng D, Zhang S, Lan J. (2009); Analysis on chemical ...
Mashhadian, N. and Rakhshandeh, H. (2005); Antimicrobial and Antifungal effects ...
Mosaddegh M, Naghibi F. (2002); Iran Traditional Medicine: Past & ...
Mozaffarian, V.(2006);Culture Names of Plants in Iran. Contemporary Culture, Tehran, ...
Omidbaigi, R. 1994. Approaches to Manufacturing and Processing Medicinal Plants. ...
Riaz, M., M. Syed and F. M. Chaudhary. (1996); Chemistry ...
Salehi surmaghi MH. _ (2008); Nigella Sativa. In Herbal Medicine ...
Schleicher P, Saleh M. (1998); Black seed cumin: the magical ...
The promotion & development of traditional medi cine-report of a ...
WHO Traditional Medicine Sterategy. (2002- 2005);. Geneva 2002, I-3, 43-47. ...
Wright, GD.(2000). Resisting resistance; new chemical strategies for battling superbugs. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف" توسط مرضیه روستایی، دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی گیاهی دانشگاه ملایر؛ معصومه ملکی، استادیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم ، دانشگاه ملایر؛ آرش بابایی، استادیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم دانشگاه ملایر نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عصاره اتانولی، عصاره متانولی، سیاهدانه، خواص آنتی باکتریال، باکتری گرم مثبت هستند. این مقاله در تاریخ 22 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1336 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طول تاریخ بشری بسیاری از بیماری های عفونی به طور سنتی با داروهای گیاهی درمان شده اند و امروزه در بسیاری از کشوهاری در حال توسعه داروهای گیاهی نقش اصلی را در درمان اولیه بیماری ها ایفا می کنند. سیاهدانه گیاهی از خانواده رانونکولاسه از دیرباز به عنوان ضد میکروب ها در طب سنتی ایران مورد استفاده قرار می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.