سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد روش فرکتال عیار - مساحت جهت تفکیک مناطق دگرسانی و آنومالی های ژئوشیمیایی در منطقه انگوران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,327

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEE01_022

Index date: 11 April 2014

کاربرد روش فرکتال عیار - مساحت جهت تفکیک مناطق دگرسانی و آنومالی های ژئوشیمیایی در منطقه انگوران abstract

منطقه انگوران در شمال غرب ایران، در 130 کیلومتری غرب شهر زنجان واقع است. اکتشافات ژئوشیمیایی در این منطقه شامل برداشت 258 نمونه رسوب آبراهه ای است که از جزء 80 مش خاک برداشت شد و پس از آماده سازی اولیه، برای آنالیز به آزمایشگاه SGS کانادا ارسال گردید. نمونه ها با استفاده از روش ICP-MS برای 35 عنصر مورد آنالیز قرار گرفت. در این مقاله، به منظور جدایش آنومالی ژئوشیمیایی از زمینه، روش فرکتال عیار – مساحت به کار گرفته شده است. بررسی های ژئوشیمیایی و زمین آماری 258 نمونه سیلت با استفاده از روش مذکور در منطقه انگوران، منجر به تفکیک مناطق آنومال سرب و روی در بخش شمال شرقی منطقه گردید. با تطبیق اینها با داده ها و مشاهدات زمین شناسی، مشخص گردید که مرز شیست با آهک به عنوان منطقه آنومال بوده و می تواند راهنمای اکتشافی سرب و روی در این منطقه محسوب شود. همچنین مشخص شد که دو فاز کانی سازی مربوط به سرب و روی در منطقه انگوران وجود دارند که این نتیجه کاملاً منطبق بر مشاهدات زمین شناسی است.

کاربرد روش فرکتال عیار - مساحت جهت تفکیک مناطق دگرسانی و آنومالی های ژئوشیمیایی در منطقه انگوران Keywords:

کاربرد روش فرکتال عیار - مساحت جهت تفکیک مناطق دگرسانی و آنومالی های ژئوشیمیایی در منطقه انگوران authors

اباصلت فیضی

دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

اردشیر هزارخانی

استاد دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باباخانی، ع. ر، قلمقاش، ج، 1380، برگه شماره 5463 تخت ...
علوی نائینی، م.، و همکاران، 1361، گزارش زمین شناسی) _ ...
فیضی، الف، 1392، بررسی های ژئوشیمیایی و زمین آماری معدن ...
مدنی، ح.، 1390، مبانی اکتشاف مواد معدنی، جلد اول، انتشارات ...
Cheng, Q., et al., 1994, The separartion of geochemical anomalies ...
Davis, J.C., 2002, Statistics and data analysis in Geology (3th ...
Gilg, H.A., et al., 2006, Marble-hosted sulfide ores in the ...
Hale, M. (Series Editor), Handbook of Exploration and Environmentl Geochemistry, ...
Li, C.; Ma, T. and Shi, J., 2003, Application of ...
Mandelbrot, B.B., 1983, The Fractal Geometry of Nature, W.H. Freeman, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد روش فرکتال عیار - مساحت جهت تفکیک مناطق دگرسانی و آنومالی های ژئوشیمیایی در منطقه انگوران" توسط اباصلت فیضی، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران؛ اردشیر هزارخانی، استاد دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی اکتشاف منابع زیرزمینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرکتال، زمین آمار، آنومالی، زمینه، سرب، انگوران هستند. این مقاله در تاریخ 22 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1327 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه انگوران در شمال غرب ایران، در 130 کیلومتری غرب شهر زنجان واقع است. اکتشافات ژئوشیمیایی در این منطقه شامل برداشت 258 نمونه رسوب آبراهه ای است که از جزء 80 مش خاک برداشت شد و پس از آماده سازی اولیه، برای آنالیز به آزمایشگاه SGS کانادا ارسال گردید. نمونه ها با استفاده از روش ICP-MS برای 35 عنصر مورد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد روش فرکتال عیار - مساحت جهت تفکیک مناطق دگرسانی و آنومالی های ژئوشیمیایی در منطقه انگوران با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.