سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آینده پژوهی درمان اختلال بدشکلی بدن مبتنی بر اینترنت اشیاء

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,605

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FUTURESSTUDIES01_006

Index date: 13 April 2014

آینده پژوهی درمان اختلال بدشکلی بدن مبتنی بر اینترنت اشیاء abstract

آینده پژوهی دانش و معرفتی است که چشم مردم را نسبت به رویدادها، فرصتها و مخاطرات احتمالی آینده باز نگه می دارد. توانایی انتخابهای هوشمندانه جامعه و مردم را افزایش می دهد و به همگان اجازه می دهد تا بدانند که به کجاها می توانند بروند )آینده های اکتشافی( به کجاها باید بروند )آینده های هنجاری( و از چه مسیرهایی می توانند با سهولت بیشتری به آینده های مطلوب خود برسند )راهبردهای معطوف به آینده سازی(. در این میان نقش کاربردهای فناوری اطلاعات می تواند به ساختن هرچه بهتر آینده کمک فرآوانی کند. یکی از این کاربردها، استفاده از مفهوم اینترنت اشیاء برای درمان برخی بیماری ها مانند اختلال بدشکلی بدن می باشد. اختلال بد شکلی بدن بیماری است که ذهن فرد بیمار را با نوعی نقص خیالی اشغال می کند و درد و رنج فراوانی را برای شخص بیمار به وجود می آورد که شیوع جراحی های زیبایی بیش از حد معمول، بیانگر این مسئله در جامعه می باشد. یکی از راه های کنترل و درمان اختلال بد شکلی بدن استفاده از اشیای متصل به اینترنتی است که افراد در داخل خانه از آن استفاده می کنند و به عنوان اینترنت اشیا از آن یاد می شود. این اشیا مشخص می کنند که یک فرد تا چه حد دچار اختلال بد شکلی بدن می باشد و روند بهبود چگونه پیش می رود. در پژوهش حاضر سعی شده است که با استفاده از مفهوم اینترنت اشیا روشی برای کنترل و درمان اختلال بد شکلی بدن ارائه شود که باعث بهبود در کارکرد اجتماعی و شغلی افراد جامعه می شود.

آینده پژوهی درمان اختلال بدشکلی بدن مبتنی بر اینترنت اشیاء Keywords:

آینده پژوهی درمان اختلال بدشکلی بدن مبتنی بر اینترنت اشیاء authors

محسن یعقوبی سورکی

دانشجوی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات، شبکه های کامپیوتری، دانشگاه آزاد قزوین

مرتضی یعقوبی سورکی

کارشناس ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استیوارت هیوز، ه _ (1386)، آگاهی و جامعه(چاپ چهارم)، مترجم ...
دال، ج.(1385. الفبای آینده‌پژوهی، راهنمایی برای آشنایی با ادبیات آینده‌پژوهی، ... [مقاله ژورنالی]
_ قدیری، ر؛ (1384)، شناسایی و دسته بندی متغیرهای مرتبط ...
قدیری، .(1386). برسی چند تجربه ملی آینده‌نگاری، مجموعه‌مقالات دومین کنفرانس ...
گروه مدیریت تکنولوژی مرکز صنایع نوین. (1381). گزارش اول، وارت ...
مرادی، ح. نوروزیان، م. (1384) آینده پژوهی مفاهیم و روشها، ...
ولمن، ب. (1375). اختلالات روان تنی. ترجمه‌ی ب نجاریان؛ م، ...
. Americam Psychiatric Asssociation (0222). Diagnostic and Statistical manual of ...
. Butcher J. N , Mineka S. & Hooley J. ...
. Kring A., Johnson S., Davison G. C. , Neale ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آینده پژوهی درمان اختلال بدشکلی بدن مبتنی بر اینترنت اشیاء" توسط محسن یعقوبی سورکی، دانشجوی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات، شبکه های کامپیوتری، دانشگاه آزاد قزوین؛ مرتضی یعقوبی سورکی، کارشناس ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی آینده پژوهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آینده پژوهی، اختلال بدشکلی بدن، اینترنت اشیاء هستند. این مقاله در تاریخ 24 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1605 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آینده پژوهی دانش و معرفتی است که چشم مردم را نسبت به رویدادها، فرصتها و مخاطرات احتمالی آینده باز نگه می دارد. توانایی انتخابهای هوشمندانه جامعه و مردم را افزایش می دهد و به همگان اجازه می دهد تا بدانند که به کجاها می توانند بروند )آینده های اکتشافی( به کجاها باید بروند )آینده های هنجاری( و از چه مسیرهایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آینده پژوهی درمان اختلال بدشکلی بدن مبتنی بر اینترنت اشیاء با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.