سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

دستیابی به مدیریت پایدارمنابع طبیعی ازطریق کاهش اثرات خشکسالی و ارتقاء وضع معیشتی جوامع بومی و محلی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 596

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED09_192

Index date: 12 May 2014

دستیابی به مدیریت پایدارمنابع طبیعی ازطریق کاهش اثرات خشکسالی و ارتقاء وضع معیشتی جوامع بومی و محلی abstract

بیش ازیک چهارم ازخشکی های جهان تحت تاثیر بیابان زایی است و بهره برداریهای غیراصولی و بی رویه زامنابع طبیعی و محیطی باعث گسترش فزاینده پدیده بیابانزایی شدها ست که این جریان با شتاب قابل توجهی ازمرز های جغرافیایی کشورها تجاوز کرده و به شکل یک معضل منطقه ای و اغلب فرامنطقه ای درامده است که توسعه پایدارملی و منطقه ای و جهانی را دچارچالش جدی نموده است و مانع اساسی دررشد و بهره برداری جهانی شده است ازاین رو چاره اندیشی آن نیز باید جهانی و منطقه ای باشد و هرکشور به سهمخود درحل این معضل مشارکت و اقدام نماید اما فقدان جامع نگری و کم توجهی به تفاوت های موجود درویژگیهای اکولوژیکی اقتصادیو اجتماعی مناطق مختلف مانع افزایش بازده فعالیت ها شدها ست عامل مهم دراین زمینه فقدان برنامه اجرایی هماهنگ برای ایجادمحیطی پایدار است به همین دلیل برنامه اقدام ملی اولویت نخست را به ایجادچارچوبی منسجم و توانمند به منظور اتخاذرهیافتی هماهنگ و یکپارچه دربخشهای کلان نمودهو برای این منظور مبادرت به ملحوظ داشتن سیاست های مصوب کمیته ملی بیابان زدایی درتدوین برنمه اقدام ملی نموده است

دستیابی به مدیریت پایدارمنابع طبیعی ازطریق کاهش اثرات خشکسالی و ارتقاء وضع معیشتی جوامع بومی و محلی Keywords:

ارتقاء وضع معیشتی جوامع و بومی , کاهش اثرات خشکسالی , مدیریت پایدارمنابع طبیعی

دستیابی به مدیریت پایدارمنابع طبیعی ازطریق کاهش اثرات خشکسالی و ارتقاء وضع معیشتی جوامع بومی و محلی authors

محمدکیا کیانیان

عضو هیئت علمی دانشکده کویرشناسی دانشگاه سمنان

فاطمه چشم براه

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد

سیدفرید غفاری دهکردی

کارشناسی ارشدجنگلداری دانشگاه تربیت مدرس

سحر صباغ زاده

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سلامت، ع..، آل یاسین، -ر. و رحیمی، ح. (1380). راهنمای ...
عرب، د. و مهدی خانی، ح. (1384). گذار مدیریت بحران ... [مقاله کنفرانسی]
فرج زاده، م. (1383). بررسی راهکارهای کاهش اثرهای خشکسالی در ...
Cody, K., Hayes, M., and Philips, T. (1998). How to ...
Backeberg, G.R., and Viljoen, M.F. (2003). Drought management in South ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "دستیابی به مدیریت پایدارمنابع طبیعی ازطریق کاهش اثرات خشکسالی و ارتقاء وضع معیشتی جوامع بومی و محلی" توسط محمدکیا کیانیان، عضو هیئت علمی دانشکده کویرشناسی دانشگاه سمنان؛ فاطمه چشم براه، دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد؛ سیدفرید غفاری دهکردی، کارشناسی ارشدجنگلداری دانشگاه تربیت مدرس؛ سحر صباغ زاده، دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتقاء وضع معیشتی جوامع و بومی، کاهش اثرات خشکسالی، مدیریت پایدارمنابع طبیعی هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 596 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیش ازیک چهارم ازخشکی های جهان تحت تاثیر بیابان زایی است و بهره برداریهای غیراصولی و بی رویه زامنابع طبیعی و محیطی باعث گسترش فزاینده پدیده بیابانزایی شدها ست که این جریان با شتاب قابل توجهی ازمرز های جغرافیایی کشورها تجاوز کرده و به شکل یک معضل منطقه ای و اغلب فرامنطقه ای درامده است که توسعه پایدارملی و منطقه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله دستیابی به مدیریت پایدارمنابع طبیعی ازطریق کاهش اثرات خشکسالی و ارتقاء وضع معیشتی جوامع بومی و محلی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.