سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تجلی هماوایی گردشگری مذهبی و طبیعت گردی (نمونه موردی: روستای امام زاده ابراهیم فومن)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 715

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TGES01_432

Index date: 14 May 2014

تجلی هماوایی گردشگری مذهبی و طبیعت گردی (نمونه موردی: روستای امام زاده ابراهیم فومن) abstract

برقراری ارتباط مستقیم میان اماکن متبرکه و عرصه های طبیعی، علاوه بر رشد و پیوستگی آن دو و حفظ حیات معنوی، موجب می گردد تا هر دو مجموعه طبیعی و مذهبی، فعال تر شده و بقاء بیشتری در طول زمان داشته باشند. گردشگری مذهبی، 26 درصد از کل گردشگری را در جهان به خود اختصاص داده است و وجود جاذبه های گردشگری مذهبی در ابعاد جغرافیایی و فضایی شهر و روستا، نقش با اهمیتی در الگویابی فضایی گردشگری مذهبی دارد. انسان معاصر خسته از وضعیت موجود به جهت جلای روح خداجوی خود به بهترین گزینه (زیارت اماکن متبرکه) پناه آورده است و فطرت پاک و خداجوی آدمیان در اعصار مختلف سبب گشته است تا انسان در ازای پیدایش و خلقت ادیان به دنبال واقعیت و یکتاپرستی و سیر در آفاق و انفس بپردازد. و در فرهنگ اسلامی نیز سیاحت به عنوان روشی برای کشف حقیقت مکررا سفارش شده است. یکی ازم همترین ویژگیهای گردشگری مذهبی، تعلق آن به همه اقشار مختلف جامعه در هر سطحی می باشد. وجود امامزاده ابراهیم فومن در موقعیتی کوهستانی و جنگلی، پتانسیل بسیار ممتازی را برای جذب گردشگر مذهبی و در کنار آن گردشگر طبیعی فراهم آورده است. نوشتار حاضر بر آن است تا با روش تحلیلی و توصیفی و در بستر مطالعات کتابخانه ای و میدانی، میزان تاثیرات گردشگری مذهبی و گردشگری طبیعی را مورد توجه قرار دهد و آن را به عنوان الگویی برای سایر اماکن مشابه ارائه دهد.

تجلی هماوایی گردشگری مذهبی و طبیعت گردی (نمونه موردی: روستای امام زاده ابراهیم فومن) Keywords:

تجلی هماوایی گردشگری مذهبی و طبیعت گردی (نمونه موردی: روستای امام زاده ابراهیم فومن) authors

مرتضی نیک فطرت

عضو هیات علمی دانشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، البرز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آلاگونولو، آدریانو (1384) معماری بومی، ترجمه ی علیمحمد سادات افسری، ...
_ پاپلی یزدی، محمد حسین؛ سقایی، مهدی (1385) گردشگری (ماهیت ...
_ دالن جی، تیموتی؛ جیان پی، نیاویان (1389) میراث فرهنگی ...
رضایی، رضا، (1389، آیین زیست در ایران باستان، تهران: نشر ...
_ رضوانی، محمد رضا (1387) توسعه گردشگری روستایی (با رویکرد ...
شارپلی، ریچارد جولیا، 1380، گردشگری روستایی، ترجمه رحمت الله منشی ...
_ کوشش تبار، محسن (1387) صنعمت گردشگری ابزاری برای توسعه ...
معماریان، غلامحسین (1387) آشنایی با معماری مسکونی ایرانی (گونه شناسی ...
_ میر سنجری، مهرداد؛ مروت، زهرا (1390) بررسی ابعاد مدیریت ...
. مهدوی، داود، (1382)، :نقش توریسم در توسعه نواحی روستایی ...
Ricky, R. (2000). The state of qualitative tourism research. Annals ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تجلی هماوایی گردشگری مذهبی و طبیعت گردی (نمونه موردی: روستای امام زاده ابراهیم فومن)" توسط مرتضی نیک فطرت، عضو هیات علمی دانشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، البرز، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری مذهبی، امامزاده ابراهیم، طبعیت گردی، معماری چوبی، سیاحت هستند. این مقاله در تاریخ 24 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 715 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برقراری ارتباط مستقیم میان اماکن متبرکه و عرصه های طبیعی، علاوه بر رشد و پیوستگی آن دو و حفظ حیات معنوی، موجب می گردد تا هر دو مجموعه طبیعی و مذهبی، فعال تر شده و بقاء بیشتری در طول زمان داشته باشند. گردشگری مذهبی، 26 درصد از کل گردشگری را در جهان به خود اختصاص داده است و وجود جاذبه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تجلی هماوایی گردشگری مذهبی و طبیعت گردی (نمونه موردی: روستای امام زاده ابراهیم فومن) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.