سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش گردشگری (اکوتوریسم ژئوریسم) درتوسعه مناطق محروم (مطالعات موردی استان کهگیلویه و بویر احمد)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 843

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KRESEARCH01_093

Index date: 8 June 2014

نقش گردشگری (اکوتوریسم ژئوریسم) درتوسعه مناطق محروم (مطالعات موردی استان کهگیلویه و بویر احمد) abstract

یکی از راهبردهای توسعه پایدار اقتصادی، توسعه و گسترش صنعت گردشگری است که در دهه‌های اخیر به عنوان یک منبع اقتصادی سودآور مطرح شده است. صنعت گردشگری سهم بسزایی در ایجاد فرصت‌های شغلی با توجه به ابعاد گسترده بیکاری، توزیع ثروت، کاهش فقر، ارتقاء سطح زندگی و معیشت افراد جامعه و تعاملات مثبت فرهنگی ایفا می‌کند. گردشگری روستایی بالاخص گردشگری طبیعی روستایی یا اکوتوریسم روستایی از مهمترین رویکردهای اقتصادی گردشگری در راستای بهره‌وری بهینه و پایدار از منابع طبیعی و زیست بوم روستایی به شمار می‌رود. که از جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و معیشتی و رشد و پبشرفت ناخالص ملی مورد التفات فزاینده‌ای قرار گرفته است. کشور اسلامی ایران با داشتن فرهنگی کهن و پایدار و متشکل از اقوام، و طوایف گوناگون و تنوع اقلیمی و برخورداری از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی از هر نظر قابلیت توسه صنعت گردشگری را دارا می‌باشد. در میان استان‌های این سرزمین پهناور استان کهگیلویه و بویر احمد از امتیازات و جاذبه‌های ویژه‌ای در جذب و جلب توریسم در سطح ملی و حتی جهانی بهره مند است که در واقع می‌توان از آن به نفع رونق اقتصادی منطقه و حتی کشور سود جست. اما در حال حاضر به علت عدم وجود زیرسات‌ها و آمادگی‌های لازم استفاده چندانی از این امکانات نمی‌‌شود. متأسفانه آن طوری که از شواهد و قرائن بر می آید این اتست که تاکنون استفاده شایسته‌ای از این پتانسیل نشده است و عمده این جاذبه‌ها برای هموطنان و جهانگردان ناشناخته مانده است بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری استان نیازمند مطالعه، بررسی و برنامه‌ریزی است.

نقش گردشگری (اکوتوریسم ژئوریسم) درتوسعه مناطق محروم (مطالعات موردی استان کهگیلویه و بویر احمد) Keywords:

نقش گردشگری (اکوتوریسم ژئوریسم) درتوسعه مناطق محروم (مطالعات موردی استان کهگیلویه و بویر احمد) authors

سجاد صابری

کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری

ابراهیم فتاح پور

دانشجوی دکترای جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، اصفهان

علی عسگر وحیدی راد

کارشناسی ارشد برنامه ریزی روستایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الوانی، مهدی، 1376، جهانگردی، اثر پذیری یا اثرگذاری فرهنگی، مجموعه ...
دیدگاه ژئوتوریسم، فصلنامه علمی پژوهشی زمین و منابع، واحد لاهیجان، ...
چالش‌ها و راهکارهای توسعه درمناطق محروم دانشا زاد اسامی واحد ...
همایش گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار محل برگزاری دانشکده ...
روستایی(روستای چمخاله)، فصلنامه علمی پژوهشی جغرافیای انسانی سال اول شماره ...
گردشگری قومی بر موضوعات اجتماعی و فرهنگی جامعه(مطالعات موردی روستاهای ...
همایش گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار محل برگزاری دانشکده ...
زاهدی، شمس السادات، 1385، مبانیتوریسم و اکوتوریسم پایدار (باتکیه بر ...
(GIS)جغرافیایی شهرستان، زمستان 1390 ...
چالش‌ها و راهکارهای توسعه درمناطق محروم دانشا زاد اسامی واحد ...
گنبدهای نمکی(مطالعات موردی کرموستیچ)، فصلنامه جغرافیای طبیعی سال دوم، شماره6، ... [مقاله ژورنالی]
اجتماعی- اقتصادی مناطق روستایی استان چهار محال بختیاری: مطالعات موردی ...
گردشگری، فصلنامه علمی پژوهشی جغرافیای انسانی سال اول شماره 4 ...
روستایی(مطالعات موردی هزاره اراک)، فصلنامه جغرافیای چشم انداز زاگرس، سال ...
توسعه روستایی با نظر سنجی از روستاییان (مطالعات موردی کن ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش گردشگری (اکوتوریسم ژئوریسم) درتوسعه مناطق محروم (مطالعات موردی استان کهگیلویه و بویر احمد)" توسط سجاد صابری، کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری؛ ابراهیم فتاح پور، دانشجوی دکترای جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، اصفهان؛ علی عسگر وحیدی راد، کارشناسی ارشد برنامه ریزی روستایی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش منطقه ای چالشها و راهکارهای توسعه در مناطق محروم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنعت گردشگری، گردشگری طبیعی، توسعه پایدار، رویکردهای اقتصادی، استان کهگیلویه و بویر احمد هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 843 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راهبردهای توسعه پایدار اقتصادی، توسعه و گسترش صنعت گردشگری است که در دهه‌های اخیر به عنوان یک منبع اقتصادی سودآور مطرح شده است. صنعت گردشگری سهم بسزایی در ایجاد فرصت‌های شغلی با توجه به ابعاد گسترده بیکاری، توزیع ثروت، کاهش فقر، ارتقاء سطح زندگی و معیشت افراد جامعه و تعاملات مثبت فرهنگی ایفا می‌کند. گردشگری روستایی بالاخص گردشگری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش گردشگری (اکوتوریسم ژئوریسم) درتوسعه مناطق محروم (مطالعات موردی استان کهگیلویه و بویر احمد) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.