سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور با استفاده از مدل حرارتی فازی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,099

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEE15_484

Index date: 6 February 2007

تعیین قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور با استفاده از مدل حرارتی فازی abstract

تنشهای حرارتی مهمترین عامل زوال عایقی ترانسفورماتور می باشن. این تنشها که عمدتا در نتیجه بارگذاری سنگین ترانسفورماتور روی می دهند، در محل داغترین نقطه سیم پیچ، (نقطه داغ) شدیدتر هستند. بنابراین دمای نقطه داغ عامل اصلی محدود کننده بارگذاری ترانسفورماتور است. در این مقاله روش جدیدی برای تعیین قابلیت بارگذاری پویای ترانسفوراتور بر مبنای مدل حرارتی فازی ارائه می گردد. ابتدا دمای نقطه داغ تخمینی توسط مدل فازی با مقادیر اندازه گیری و تخمین زده شده توسط مدل حرارتی استاندارد IEEE مقایسه می شود. در ادامه قابلیت بارگذاری پویای ترانسفورماتور با استفاده ازمدلهای فازی و IEEE تعیین می شود. مقایسه نتایج نشان می دهد که قابلیت بارگذاری تخمینی توسط مدل فازی بیشتر ازمقدار تخمینی مدل IEEE است.

تعیین قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور با استفاده از مدل حرارتی فازی Keywords:

تعیین قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور با استفاده از مدل حرارتی فازی authors

مهدی ثواقبی فیروزآبادی

دانشگاه علم و صنعت ایران

احمد غلامی

دانشگاه علم و صنعت ایران

ابوالفضل واحدی

دانشگاه علم و صنعت ایران

حسین هوشیار

دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
P Daponte, D. Grimaldi, A. Piccolo and D. Villacci, "A ...
V Galdi, L Ippolito and A. Piccolo, 0Neural diagnostics system ...
Q. He, J, Si and D J: Tylavsky, ،Prediction of ...
L. Ippolito and P. Siano, «Identification of Tagadki-Sugeno- Kang fuzzy ...
ANSIIEEE, «Guide for loading mineral-oil-im mersed transformer, ' Std. C57.91-1995 ...
G. _ Swift, S. Zocholl and M. Bajpai, *Adaptive transfommer ...
J. Yen and L. Wang, "Application of statistical information criteria ...
D. Villacci, G Bontempi, A. Vaccaro and M Birattari, *The ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور با استفاده از مدل حرارتی فازی" توسط مهدی ثواقبی فیروزآبادی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ احمد غلامی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ ابوالفضل واحدی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ حسین هوشیار، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور ، کاهش عمر عایق ، مدل حرارتی فازی ، مدل حرارتی IEEE هستند. این مقاله در تاریخ 17 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2099 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تنشهای حرارتی مهمترین عامل زوال عایقی ترانسفورماتور می باشن. این تنشها که عمدتا در نتیجه بارگذاری سنگین ترانسفورماتور روی می دهند، در محل داغترین نقطه سیم پیچ، (نقطه داغ) شدیدتر هستند. بنابراین دمای نقطه داغ عامل اصلی محدود کننده بارگذاری ترانسفورماتور است. در این مقاله روش جدیدی برای تعیین قابلیت بارگذاری پویای ترانسفوراتور بر مبنای مدل حرارتی فازی ارائه می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین قابلیت بارگذاری ترانسفورماتور با استفاده از مدل حرارتی فازی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.