مدل سازی و رسم منحنی IDA دو ساختمان با 10 درصد خطا در اجرا و بدون خطا در اجرا با قاب خمشی متوسط، در زلزله حوزه نزدیک دیهوک

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,926

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCCPP01_291

تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1393

Abstract:

امروزه ارزیابی عملکرد سازهها در برابر زلزله، به یکی از بحثهای رایج در بین محققین تبدیل شدهاست. یکی ازابزارهای کلیدی در ارزیابی رفتار لرزهای سازهها، منحنی های IDA است. مدلهای مورد نظر، ساختمان 6 طبقهیقاب خمشی متوسط با دو حالت، یکی با اجرای صحیح و دیگری دارای 11 % خطای اجرایی در نصب اتصالات میباشند. مدلسازی این ساختمانها با در نظر گرفتن یک زلزله ی حوزه ی نزدیک در نرم افزار OpenSeeS انجام شده وتحلیل تاریخچهی زمانی غیرخطی افزایشی برروی مدلها انجام گرفت. در این بررسی، تغییر مکان جانبی نسبی سازهها به عنوان شاخص خرابی در نظر گرفته شدهاست. بر اساس آیین نامه ی ASCE40 -60 حدود تعیین شده برای تغییر مکان جانبی نسبی برای حالات فرو گذشتIO,LS,CP به ترتیب 5و2/5و0/7درصددرنظر گرفته شدضریب مقیاسهای 3/1و2و0/7 بدون خرابی و برای ساختمان 11 درصد خطا در اجرا2/9و1/9و0/6 بدست آورده شد که بر این اساس منحنی IDA برای دو حالت یاد شده رسم گردید.

Keywords:

منحنی IDA , ضریب مقیاس , رفتار سازه , قاب متوسط خمشی فولادی

Authors

ابراهیم پوررضا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، سازه- موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی آبا (آ.ب.آ) آبیک-قزوین

بنیامین محبی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین

علی دلنواز

عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :