سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهبردهای توسعه پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی در خوزستان با اجرای طرحهای زهکشی زیرزمینی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,778

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCID02_044

Index date: 27 February 2007

راهبردهای توسعه پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی در خوزستان با اجرای طرحهای زهکشی زیرزمینی abstract

پیامدهای ز یانبار بالا بودن مستمر و طولان ی آب ز یرزمینی در نیمرخ خاک ضمن تخر یب خصوصیات فیزیک ی و شیمیایی آن در دراز مدت، پائین آمدن عملکرد در واحد سطح محصولات زراعی و باغی را به همراه دارد. از نقطه نظر ف یزیکی، اشباع دائم خاک و بالا بودن سفره آب ز یرزمینی در نهایت تخریب ساختمان خاک و ی ا حداقل جلوگ یری از بهبو د ساختمان مناسب خاک را به دنبال دارد . علاوه بر آن مانداب ی شدن اراض ی مانع ی در اجرای عمل یات مختلف کشاورزی ایجاد می نماید که عدم نفع از این اراضی خود زیانبار م ی باشد، بالا آمدن آب تحت الارض ی به سطح خاک که براثر شرایط صعود موئینگی صورت می گیرد همراه خود املاح را به سطح خاک می آورد . این عمل با توجه به تبخ یر بالا در استان خوزستان (بین ٢٠٠٠ تا ٣٠٠٠ میلیمتر در سال ) تجمع املاح در سطح خاک و شور و قل یا شدن خاک را بهمراه دارد که در صورت وجود زهکشهای زیرزمینی می توان با عملی ات آبشویی (Leaching) مقدار آن را به حداقل رساند. با توجه به موارد فوق و اینکه در خوزستان در سطوح وسیعی طرحهای شبکه ها ی آبی اری و زهکش ی(شبکه های ۱ و ۲) اجرا شده و طرحها ی توسعه ای ا ین شبکه ها با شتاب قابل توجه ی در دست اجرا می باشد، ضروریست بمنظور پا یدار نمودن توسعه شبکه ها ی آبیاری و زهکشی به موضوع زهکشی زیرزمینی توجه ویژه ای اعمال نمود . برای اجرا ی این امر باید برنامه ای تدارک د یده شود تا جبران کاست ی های گذشته نی ز بعمل آ ی د، زی را تأخ یر در اجرای زهکش ی ز یرزمینی ناپا یداری توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی را بهمراه خواهد داشت. در این مقاله ضمن بیان شرا یط موجود و عومل مؤثر در مطالعات زهکش ی زیرزمین ی، به برخ ی مسائل اجرا یی ، مشکلات، امکانات، ماشین آلات، نیازهای مالی و اولویت های اجرایی شبکه های آبیاری و زهکشی شده است.

راهبردهای توسعه پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی در خوزستان با اجرای طرحهای زهکشی زیرزمینی Keywords:

زهکشی زیرزمینی , شبکه های آبیاری و زهکشی ۱ و ۲ , فرآیندهای اجرایی , ناپایداری توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی

راهبردهای توسعه پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی در خوزستان با اجرای طرحهای زهکشی زیرزمینی authors

سیدعطاءاله ساکبی

کارشناس مهندسین مشاور آب و خاک کشور و مدیر مطالعات کرخه (دفتر اهواز)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذری . اردوان، (1378). ترنچرهای زهکشی در ایران مجموعه مقالات ...
آذری . اردوان -مصطفی زاده . بهروز، (1380). تعدیل ضریب ...
اسمیدما لامبرت، ولوتمن ویلم و رای کرافت دیوید زهکشی جدید ...
اکرم . مجتبی، (1380). نگرش های جدید در طراحی زهکش" ...
الباجی . محمد، (1383). جمع بندی مطالعات ارزیابی منابع و ...
امینی رنجبر. غلامرضا، تمدنی. داریوش، (1383). " راهنمای راهبردی ملی ...
پیام آب و برق خوزستان (1384). ضرورت تحول در روند ...
لطفی. احمد، (1378). "امکانات تولیدی لوله های پلاستیک برای زهکش ...
لطفی، احمد (1381)، مدیریت آب در کشاورزی با پیامدهای اقتصادی ...
مداح . محمد، (1378)، روشها و مشکلات اجرایی زهکشهای زیرزمینی ...
مهندسین مشاور خدمات مهندسی آب و خاک کشور - مدیریت ...
مهندسین مشاور یکم (1370). گزارش مطالعات مرحله اول و دوم ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهبردهای توسعه پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی در خوزستان با اجرای طرحهای زهکشی زیرزمینی" توسط سیدعطاءاله ساکبی، کارشناس مهندسین مشاور آب و خاک کشور و مدیر مطالعات کرخه (دفتر اهواز) نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملّی تجربه های ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زهکشی زیرزمینی، شبکه های آبیاری و زهکشی ۱ و ۲، فرآیندهای اجرایی، ناپایداری توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی هستند. این مقاله در تاریخ 8 اسفند 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1778 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیامدهای ز یانبار بالا بودن مستمر و طولان ی آب ز یرزمینی در نیمرخ خاک ضمن تخر یب خصوصیات فیزیک ی و شیمیایی آن در دراز مدت، پائین آمدن عملکرد در واحد سطح محصولات زراعی و باغی را به همراه دارد. از نقطه نظر ف یزیکی، اشباع دائم خاک و بالا بودن سفره آب ز یرزمینی در نهایت تخریب ساختمان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله راهبردهای توسعه پایدار شبکه های آبیاری و زهکشی در خوزستان با اجرای طرحهای زهکشی زیرزمینی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.