سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 870

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CFAAI01_075

Index date: 10 July 2014

غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد abstract

مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات دفعات غذادهی در دماهای مختلف آب بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد ماهی جوان بنی طراحی گردید. ماهیان جوانی بنی با وزن اولیه 59/014/31 گرم با جیره غذایی حاوی 27/46 درصد پروتئین و 43/20 کیلوژول در گرم انرژی، به مدت 8 هفته تغذیه شدند. این تحقیق با استفاده از 12 آکواریوم 120 لیتری مجهز به سیستم هوادهی و بخاری های برقی، در دو تیمار دمایی 24 و 28 درجه سانتی گراد همراه با یک و دو نوبت غذادهی در روز (در مجموع چهار تیمار) با سه تکرار طراحی گردید. بالاترین محتوی چربی کبد (63/21%) در ماهیان دو نوبت غذادهی شده در روز و دمای 28 درجه سانتی گراد و کمترین مقدار چربی در تیمار یک نوبت غذادهی و دمای 24 (82/11%) کمترین مقدار مشاهده گردید. همچنین در هر گروه دمایی با افزایش دفعات غذادهی سطح چربی کبد روند صعودی نشان داد. بالاترین محتوی رطوبت کبد (12/68%) در ماهیان با غذادهی شده با یک نوبت در روز و دمای 24 درجه سانتی گراد و کمترین میزان آن در تیمار دو نوبت غذادهی و دمای 28 (85/66%) کمترین مقدار مشاهده گردید. رابطه ی همبستگی منفی بین میزان چربی و درصد رطوبت با 56/7%) در ماهیان دو نوبت غذادهی در روز در دمای 28 درجه سانتی گراد و پایین ترین میزان آن (42/6%) در ماهیان یک نوبت غذادهی در روز در دمای 24 درجه سانتی گراد بدست آمد. بهر حال اختلاف معنی داری در شاخص احشایی بین دفعات مختلف غذادهی (P>0.05) مشاهده نگردید اما با تغییر دما اختلاف معنی داری (P<0.05) در بین دو گروه دمایی وجود داشت. بر اساس این تحقیق جهت کاهش هدررفت هزینه ناشی از رسوب چربی در کبد ماهیان توصیه می گردد که ماهیان بنی جوان با یک نوبت غذادهی در روز در هر دو دمای 24 و 28 درجه سانتی گراد غذادهی شوند.

غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد Keywords:

غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد authors

خلیل مینابی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده منابع طبیعی دریا، گروه شیلات

محمد ذاکری

استایار دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده منابع طبیعی دریا، گروه شیلات

ابراهیم مینابی

دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده منابع طبیعی دریا، گروه شیلات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
conference on the Fisheries and Aquatic Animas in _ 22 ...
Dwyer K.S., Brown J.A., Parrish C., Lall S.P. (2002). Feeding ...
Fang J., Xiangli T., Dong Sh. (2010). The influence of ...
AOAC, (1990). _ Chemists, Arlington4 ...
Biswas G., Jena Labeo rohita, durin, ...
Brett J.R., Groves T.D.D (1 ...
_ _ (L.): the effect of ration and temperata biology ...
Goldan _ Popper D., Karplus I. (1997). Management of size ...
Hung, S.S.O., Conte, F.S., Hallen, E.F., 1993. Effects of feeding ...
I1. Hung S.S.O, Lutes P.B., (1987). Optimum feeding rate of ...
Jobling M. (1993). Bioenergetics: Feed Intake and Energy Partitioning. In: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد" توسط خلیل مینابی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده منابع طبیعی دریا، گروه شیلات؛ محمد ذاکری، استایار دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده منابع طبیعی دریا، گروه شیلات؛ ابراهیم مینابی، دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دانشکده منابع طبیعی دریا، گروه شیلات نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله غذادهی، درجه حرارت، ترکیبات بیوشیمیایی، Mesopotamichthys sharpeyi هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 870 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات دفعات غذادهی در دماهای مختلف آب بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد ماهی جوان بنی طراحی گردید. ماهیان جوانی بنی با وزن اولیه 59/014/31 گرم با جیره غذایی حاوی 27/46 درصد پروتئین و 43/20 کیلوژول در گرم انرژی، به مدت 8 هفته تغذیه شدند. این تحقیق با استفاده از 12 آکواریوم 120 لیتری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.