سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیلی بر خلق منطر شهری سرزنده در شهر ایرانی در راستای شهرسازی و معماری پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,363

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARUES01_225

Index date: 10 July 2014

تحلیلی بر خلق منطر شهری سرزنده در شهر ایرانی در راستای شهرسازی و معماری پایدار abstract

این پژوهش با هدف ایجاد منظر شهری سرزنده به ارائه معیارها و ملاک هایی اجرایی در راستا رویکرد شهر پایدار می پردازد. در این راه در گام نخست به مطالعه سرزندگی در فضای شهری و استخراج ملاک ها و معیارهای آن اقدام شد. در گام بعد به مطالعه و بررسی ابعاد مختلف منظر شهری و در ادامه مروری بر ادبیات توسعه پایدار شد. بر اساس نتایج تحقیق از جمله ملاک ها و معیارهای سرزندگی در فضای شهری افزایش درآمدهای پایدار و موثر، ایجاد نظارت و امنیت، تقویت هویت ملی، عدم وجود اختلاف سطح شدید در فضای شهری و ... می باشد، در نهایت در سه زمینه سرزندگی شامل: سرزندگی اقتصادی، سرزندگی اجتماعی و فرهنگی و سرزندگی محیطی در ارتباط با منظر شهر به بحث و تحلیل پرداخته شد. ازجمله نتایج این پژوهش این نکته کلیدی می باشد که سرزندگی در فضاهای شهری ارتباطی تنگاتنگی با منظر شهری دارند و چنانچه یک شهر بخواهد فضایی سرزنده داشته باشد ضرورتاً باید منظری سرزنده داشته باشد. در این میان توسعه پایدار مهر تاییدی بر ضرورت ایجاد سرزندگی در شهرها می باشد. از طرف دیگر نمی توان مرز مشخصی را بین ابعاد گوناگون سرزندگی قائل شد و در صورت گام نهادن در راستای سرزندگی اقتصادی به نوعی باید به موازات سرزندگی اجتماعی و فرهنگی و محیط حرکت نمود که خود گواهی بر همه جانبه بودن و صحت این مضمون در مطالعات و امور شهری دارد.

تحلیلی بر خلق منطر شهری سرزنده در شهر ایرانی در راستای شهرسازی و معماری پایدار Keywords:

تحلیلی بر خلق منطر شهری سرزنده در شهر ایرانی در راستای شهرسازی و معماری پایدار authors

امیررضا خاوریان گرمسیر

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه یزد، یزد

حسین دهقانی تفتی

دانشجوی معماری دانشگاه آزاد اسلامی تفت، یزد

مهدی علیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه یزد، یزد

مجتبی فلاح تفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی تفت، یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
O احمدی، فرشته؛ طغیانی، شیرین.(1390). تحقیق توسعه پایدار منظر شهری ...
O الب، گراهام(1385) «دید، فرم، فضا ». ترجمه ی مریم ...
O تیمر، ونساه کیت سیمژر، نیکلا(1389). پیش درآمدی بر ویژگی‌های ...
O حبیب، فرح(1386). رویکرد پایداری در متن شهرسازی. علم و ...
O خستو، مریم؛ سعیدی رضوانی، نوید(1389). عوامل موثر بر سرزندگی ...
O گلکار، کورش.(1382). سیر تکامل نقش و مفهوم منظر شهری. ...
O لقایی، حسنعلی؛ محمدزاده، حمیده. (1387). مقدمه ای بر مفهوم ...
_ اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی ومحیط زیست ادار28-شهریور1392 ...
O مدنی پور، علی، "طراحی فضای شهری (نگرشی بر فرآیندی ...
Cowan, R., "The dictionary of Urbanism", London, Streetwise Press, 2005. ...
Calthorpe, Peter. (1993). The next Americar metropolis: Ecology, community, and ...
Frey, Hildebrandl. (2004). Designing the city: towards a more sustainable ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیلی بر خلق منطر شهری سرزنده در شهر ایرانی در راستای شهرسازی و معماری پایدار" توسط امیررضا خاوریان گرمسیر، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه یزد، یزد؛ حسین دهقانی تفتی، دانشجوی معماری دانشگاه آزاد اسلامی تفت، یزد؛ مهدی علیان، دانشجوی کارشناسی ارشد، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه یزد، یزد؛ مجتبی فلاح تفتی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی تفت، یزد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرزندگی شهری، منظر شهری، توسعه پایداری هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1363 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش با هدف ایجاد منظر شهری سرزنده به ارائه معیارها و ملاک هایی اجرایی در راستا رویکرد شهر پایدار می پردازد. در این راه در گام نخست به مطالعه سرزندگی در فضای شهری و استخراج ملاک ها و معیارهای آن اقدام شد. در گام بعد به مطالعه و بررسی ابعاد مختلف منظر شهری و در ادامه مروری بر ادبیات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیلی بر خلق منطر شهری سرزنده در شهر ایرانی در راستای شهرسازی و معماری پایدار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.