سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تناسب اراضی حوزه آبخیز شهداد

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 612

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWMSWRM06_022

Index date: 12 July 2014

ارزیابی تناسب اراضی حوزه آبخیز شهداد abstract

زراعت آبی در واحدهای 3، 6، 2، 6، 1، 6 به علت محدودیتهای شدید این اراضی از جهت شوری کمبود رطوبت غیرقابل اصلاح میباشند به این علت عملیات اصلاحی در این مناطق برای کشت آبی قابل اجرا نمیباشد و در شرایط آتی نامناسب هستند. در واحدهای 1، 4، 2، 4، 3، 4 ، 1، 7، 2، 7 با توسعه پوشش گیاهی معضل خطر سیل تا حدودی کاهش مییابد مشکل فرسایش و تسطیح اراضی تا حدی فابل حل است. اما در این اراضی حجم عملیات اصلاحی نامشخص میباشد و کشت گیاه با محدودیتهای زیادی همراه بوده و حتی با انجام عملیات اصلاحی موانع برای کشت آبی هنوز باقی است بنابراین تناسب اراضی برای زراعت آبی در شرایط آتی نامناسب میباشد.زراعت دیم زراعت دیم باید کمتر از زراعت آبی بوده و مهمترین خصوصیت خاک میتواند ظرفیت مؤثر اندوخته آب باشد کلاس اراضی در شرایط آتی همانند شرایط فعلی نامناسب است.مرتع در اراضی 3، 4، 1، 4، 2، 4، میتوان پوشش مرتعی را تا حدی وسعت بخشید. اندوخته آب و غذای کافی)حاصلخیزی خاک( در گسترش گیاهان نقش مؤثری را ایفا میکند، در این مناطق افزودن کود و مواد غذایی کمک چندانی در رفع این محدودیت نمیکند زیرا آب و هوا و کمبود رطوبت در این مناطق به حدی کم است بنابراین تناسب این واحدها در آیندهه همانند شرایط فعلی میباشد.در اراضی 1، 7، 2،7 میتوان پوشش مرتعی را تا حدی وسعت بخشید. در این مناطق افزودن کود و مواد غذایی کمک چندانی در رفع این محدودیت نمیکند زیرا فرسایش بادی و درجه حرارت بالادر این مناطق به حدی بالا است که باعث هدر رفت مواد غذایی میگردد بنابراین تناسب این واحدها در آیندهه همانند شرایط فعلی میباشد.

ارزیابی تناسب اراضی حوزه آبخیز شهداد Keywords:

ارزیابی تناسب اراضی حوزه آبخیز شهداد authors

پیمان اسفندیارنژاد

هیئت علمی بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کرمان

هرمزد نقوی

هیئت علمی بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کرمان

علی زین الدینی

هیئت علمی بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کلیه گزارشات تهیه شده در مطالعات این طرح شامل: فیزیوگرافی ...
ایوبی، ا. جلالیان. ا. 1385. ارزیابی اراضی - ی - ...
رفاهی. ح.ع. 1382. فرسایش آبی و کنترل آبی- موسسه انتشارات ...
Soil Taxonomy U.S.D.A 2010 5. -wrb2006 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تناسب اراضی حوزه آبخیز شهداد" توسط پیمان اسفندیارنژاد، هیئت علمی بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کرمان؛ هرمزد نقوی، هیئت علمی بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کرمان؛ علی زین الدینی، هیئت علمی بخش خاک و آب مرکز تحقیقات کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی آبخیز داری و مدیریت منابع آب و خاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اراضی، تناسب، فرسایش هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 612 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زراعت آبی در واحدهای 3، 6، 2، 6، 1، 6 به علت محدودیتهای شدید این اراضی از جهت شوری کمبود رطوبت غیرقابل اصلاح میباشند به این علت عملیات اصلاحی در این مناطق برای کشت آبی قابل اجرا نمیباشد و در شرایط آتی نامناسب هستند. در واحدهای 1، 4، 2، 4، 3، 4 ، 1، 7، 2، 7 با توسعه پوشش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تناسب اراضی حوزه آبخیز شهداد با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.