سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی فعالیت نسبی فردوسیه رفسنجان از طریق شاخص های مورفوتکتونیک

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 684

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEOCKU01_051

Index date: 16 July 2014

ارزیابی فعالیت نسبی فردوسیه رفسنجان از طریق شاخص های مورفوتکتونیک abstract

بررسی انجام شده بر روی منطقه فردوسیه، آن را از دیدگاه مورفوتکتونیکی فعال و جوان نشان می دهد. از آنجا که آبراهه ها نسبت به حرکات تکتونیکی حساس هستند و رابطه ی نزدیکی بین لندفرم های آبراهه ای و ساختارهای تکتونیکی وجود دارد، لذا در این تحقیق به منظور تعیین اثرات تکتونیک بر روی حوضه ی مورد مطالعه از برخی شاخص های مورفوتکتونیک مانند انتگرال هیپسومتریک، سینوسیتی، نامتقارنی حوضه زهکشی و تقارن توپوگرافیک استفاده شد.

ارزیابی فعالیت نسبی فردوسیه رفسنجان از طریق شاخص های مورفوتکتونیک Keywords:

ارزیابی فعالیت نسبی فردوسیه رفسنجان از طریق شاخص های مورفوتکتونیک authors

الهه حق شناس

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، دانشگاه شهید باهنر کرمان

رضا درخشانی

استادیار بخش زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Goudie, A.S., 2004. Encyclopedia of Geom orphology, Vol. 1 & ...
Gomez, B. and marron, D.C., 1991. Neotectonic Effects on Sinuosity ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی فعالیت نسبی فردوسیه رفسنجان از طریق شاخص های مورفوتکتونیک" توسط الهه حق شناس، دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ رضا درخشانی، استادیار بخش زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مجازی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبراهه، حوضه آبریز، تکتونیک، ژئومورفولوژی هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 684 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی انجام شده بر روی منطقه فردوسیه، آن را از دیدگاه مورفوتکتونیکی فعال و جوان نشان می دهد. از آنجا که آبراهه ها نسبت به حرکات تکتونیکی حساس هستند و رابطه ی نزدیکی بین لندفرم های آبراهه ای و ساختارهای تکتونیکی وجود دارد، لذا در این تحقیق به منظور تعیین اثرات تکتونیک بر روی حوضه ی مورد مطالعه از برخی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی فعالیت نسبی فردوسیه رفسنجان از طریق شاخص های مورفوتکتونیک با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.