سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه های پمپاژ با استفاده از مدل آزمایشگاهی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 805

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM05_168

Index date: 16 July 2014

شبیه سازی بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه های پمپاژ با استفاده از مدل آزمایشگاهی abstract

با کنترل پدیده بالا آمدگی مخروطی (Upconing) آب شور زیر چاه های پمپاژ که مرحله ای از تداخل آب شور و آب شیرین است، میتوان از پدیده پیشروی (Intrusion) کامل آب شور به سمت آب شیرین در آبخوانها پیش گیری نمود. در پژوهش حاضر با استفاده از یک مدل آزمایشگاهی سه بعدی برمبنای به جعبه ماسه این پدیده شبیه سازی گردیده و براساس تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از نمونه برداری ها مشاهده می شود با افزایش زمان بهره برداری از یک چاه با دبی برداشت 457 میلی لیتر بر دقیقه که به دلیل محدودیت های آزمایشگاهی بیشتر از دبی بحرانی پمپاژ میباشد در زمان های 345،300،240،180،120،60 دقیقه بعد از شروع پمپاژ بهترتیب ارتفاع قله بالاآمدگی مخروطی برای هدایت الکتریکی 1 میلی زیمنس بر متر نسبت به زمان صفر 11/41%،41/14%،97/46%،140/52%،156/14%،162/83% افزایش یافته و در نهایت آب شور وارد چاه می شود.همچنین در زمانهای مذکور، عرض بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه در نصف فاصله کف چاه تا بالای سطح مشترک آب شور و شیرین به ترتیب بعد از تشکیل قله در ساعت دوم به بعد 14/78%،105/4%،190/12%، 1./196ء% افزایش می یابد.

شبیه سازی بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه های پمپاژ با استفاده از مدل آزمایشگاهی Keywords:

شبیه سازی بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه های پمپاژ با استفاده از مدل آزمایشگاهی authors

روح اله سعادتی

دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته عمران-آب، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران

روح اله پروانه خواه طهران

دانش آموخته دکتری تخصصی، رشته علوم و مهندسی آبیاری-تاسیسات آبیاری، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران

هومن حاجی کندی

استادیار، گروه مهندسی عمران، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کردوانی، پ. (1386 منابع و مسائل آب در ایران، انتشارات ...
پروانه‌خواه طهران، ر. (1389). تجزیه و تحلیل جهت کنترل بالاآمدگی ...
ارنجبران، ادح. (1391). مدلسازی آزمایشگاهی جهت تجزیه و تحلیل اثیر ...
Todd, D.K. and Mays, L.W. (2005). Groundwater Hydrology, John Wiley, ...
Seifert, D. and Engesgaard, P. (2012). "Experimental observations of saltwater ...
Jakovovic, D. Post, V.E.A. and Werner, A.DD. (2012) "Tracer adsorption ...
Werner, A.D. Danica, J. and Craig, T.S. (2009) "Sand box ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه های پمپاژ با استفاده از مدل آزمایشگاهی" توسط روح اله سعادتی، دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته عمران-آب، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران؛ روح اله پروانه خواه طهران، دانش آموخته دکتری تخصصی، رشته علوم و مهندسی آبیاری-تاسیسات آبیاری، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران؛ هومن حاجی کندی، استادیار، گروه مهندسی عمران، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بالاآمدگی مخروطی، پیشروی آب شور، هدایت الکتریکی، مدل آزمایشگاهی هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 805 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با کنترل پدیده بالا آمدگی مخروطی (Upconing) آب شور زیر چاه های پمپاژ که مرحله ای از تداخل آب شور و آب شیرین است، میتوان از پدیده پیشروی (Intrusion) کامل آب شور به سمت آب شیرین در آبخوانها پیش گیری نمود. در پژوهش حاضر با استفاده از یک مدل آزمایشگاهی سه بعدی برمبنای به جعبه ماسه این پدیده شبیه سازی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی بالاآمدگی مخروطی آب شور زیر چاه های پمپاژ با استفاده از مدل آزمایشگاهی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.