سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ژئوشیمی عناصر اصلی، فرعی و جزئی ذخیره کائولن عربشاه، جنوب شرق تکاب، استان آذربایجان غربی، شمال غرب ایران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 924

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIAG01_135

Index date: 20 July 2014

ژئوشیمی عناصر اصلی، فرعی و جزئی ذخیره کائولن عربشاه، جنوب شرق تکاب، استان آذربایجان غربی، شمال غرب ایران abstract

ذخیره کائولن عربشاه، در فاصله 27 کیلومتری جنوب شرق شهرستان تکاب، استان آذربایجانغربی (شمال غرب ایران)واقع می باشد. این ذخیره حاصل دگرسانی و هوازدگی سنگهای آذرین میوسن با ماهیت دیوریتی است. کوارتز،موسکویت- ایلیت، پیروفیلیت و کائولینیت فازهای کانیایی اصلی و روتیل، کلریت، آناتاز، آلبیت، ژیپس و پیریت فازهای کانیایی فرعی این ذخیره معدنی می باشند. بررسی مقادیر نسبت ها و شاخص های ژئوشیمیایی نظیر Sr+Ba, Nb+Cr, Ti و La+Ce+Y نشان میدهند که همپوشی فرایندهای سوپرژن بر روی فرایندهای هیپوژن نقش ارزندهای در توسعه و تشکیل این ذخیره داشته است. بررسی ضرایب همبستگی بین عناصر اصلی، فرعی و جزئی پیشنهاد می کنند که عناصری نظیر Nb, Sc, Ti, Al و Ga در طی تکوین این ذخیره به صورت بیتحرک عمل نموده اند. تلفیق نتایج حاصل از مشاهدات صحرایی، بررسی های کانی شناسی و مطالعات ژئوشیمیایی نشان می دهند که توزیع و تمرکز عناصر اصلی، فرعی، و جزئی در ذخیره کائولن عربشاه تابعی از عواملی نظیر تغییر در شیمی محلولهای مسئول دگرسانی (pH و Eh)، عملکرد فرایندهای جذب سطحی، حضور در فازهای کانیایی مقاوم در برابر فرایندهای دگرسانی و روبش توسط اکسیدهای فلزی بوده است.

ژئوشیمی عناصر اصلی، فرعی و جزئی ذخیره کائولن عربشاه، جنوب شرق تکاب، استان آذربایجان غربی، شمال غرب ایران Keywords:

ژئوشیمی عناصر اصلی، فرعی و جزئی ذخیره کائولن عربشاه، جنوب شرق تکاب، استان آذربایجان غربی، شمال غرب ایران authors

قاطمه طریقی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه ارومیه

علی عابدینی

استادیار زمین شناسی اقتصادی گروه زمین شناسی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نبوی، م.ح.، 1355. دیباچه‌ای بر زمین‌شناسی ایران. انتشارات سازمان زمین‌شناسی ...
_ _ _ _ _ of kaolin minerals in saprolite ...
- Koester H., 1974. Ein Beitrag _ Geochemie und Enstehung ...
- Maiza, P.J., Pieroni, D., and Marfil, S.A., 2001. Geochemistry ...
_ _ _ _ mobility during _ _ _ _ ...
units. J Phys Chem Ref Dat, 11, pp. 2-392. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ژئوشیمی عناصر اصلی، فرعی و جزئی ذخیره کائولن عربشاه، جنوب شرق تکاب، استان آذربایجان غربی، شمال غرب ایران" توسط قاطمه طریقی، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه ارومیه؛ علی عابدینی، استادیار زمین شناسی اقتصادی گروه زمین شناسی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش زمین شمیی کاربردی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کائولن، دیوریت، عناصر اصلی و جزئی، توزیع عناصر، عربشاه، تکاب هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 924 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ذخیره کائولن عربشاه، در فاصله 27 کیلومتری جنوب شرق شهرستان تکاب، استان آذربایجانغربی (شمال غرب ایران)واقع می باشد. این ذخیره حاصل دگرسانی و هوازدگی سنگهای آذرین میوسن با ماهیت دیوریتی است. کوارتز،موسکویت- ایلیت، پیروفیلیت و کائولینیت فازهای کانیایی اصلی و روتیل، کلریت، آناتاز، آلبیت، ژیپس و پیریت فازهای کانیایی فرعی این ذخیره معدنی می باشند. بررسی مقادیر نسبت ها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ژئوشیمی عناصر اصلی، فرعی و جزئی ذخیره کائولن عربشاه، جنوب شرق تکاب، استان آذربایجان غربی، شمال غرب ایران با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.