سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی ذخیره کائولن منطقه قلندر، شمال اهر، استان آذربایجان شرقی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,285

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIAG01_145

Index date: 20 July 2014

بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی ذخیره کائولن منطقه قلندر، شمال اهر، استان آذربایجان شرقی abstract

نهشته کائولن قلندر در 14 کیلومتری شمال اهر، استان آذربایجان شرقی واقع است. مهمترین واحدهای سنگی محدوده مورد مطالعه شامل لاتیت آندزیت های ائوسن و توده نفوذی کوارتز مونزونیتی الیگوسن می باشند. پلاژیوکلاز و پیروکسن فراوانترین کانیهای سنگ منشاء لاتیتی آندزیتی بوده و بافت میکرولیتیک پورفیری نشان می دهند. ذخیره کائولن بصورت عدسی شکل، در زون گسلی برشی داخل این سنگها شکل گرفته است. آنالیزهای XRD نشان می دهند که کانیهای کائولینیت، کریستوبالیت و کوارتز بعنوان کانیهای اصلی حضور دارند که توسط مقادیر کمی کلسیت، آلونیت، مونت موریلونیت و فلدسپار بعنوان کانیهای فرعی همراهی میشوند. مطالعات ژئوشیمیایی در عرض پروفیل انتخابی حاکی از کاهش میزان عناصر Ti, Mg, K, Ca, Fe از سنگ منشاء بسمت مرکز عدسی کائولنی بوده که در اثر تخریب کانیهای سیلیکاته (پلاژیوکلاز و پیروکسن) سنگ مادر توسط سیالات اسیدی صورت گرفته است. فراوانی عناصر نادر خاکی سبک (LREE) نیز در زون کائولنی افزایش می یابد. بر اساس مطالعات صحرایی و ژئوشیمیایی، فرایندهای گرمابی هیپوژن عامل نهشت کائولن در قلندر بودهاند. محلولهای اسید سولفات اپی ترمال ممکن است مسئول گسترش دگرسانی آرژیلیک پیشرفته در این محدوده بوده باشند.

بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی ذخیره کائولن منطقه قلندر، شمال اهر، استان آذربایجان شرقی Keywords:

بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی ذخیره کائولن منطقه قلندر، شمال اهر، استان آذربایجان شرقی authors

حامد حسین پور

کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز

علی اصغر کلاگری

کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز

وارطان سیمونز

استاد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز

علی عابدینی

استادیار زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Dill, H.G., Bosse, H.R., and Kassbohm. J., 200. "Mineralogical ...
Journal of Rare Earth, 19, pp. 57-62. ...
_ Maiza, P.J., Pieroni, D., and Marfil, S.A., 2003. "Geochemistry ...
_ Nesbitt, H.W., and Young, G.M., 1984. "Prediction of SOme ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی ذخیره کائولن منطقه قلندر، شمال اهر، استان آذربایجان شرقی" توسط حامد حسین پور، کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز؛ علی اصغر کلاگری، کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز؛ وارطان سیمونز، استاد زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز؛ علی عابدینی، استادیار زمین شناسی اقتصادی، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش زمین شمیی کاربردی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قلندر، ذخیره کائولن، دگرسانی گرمابی، آرژیلیک پیشرفته هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1285 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نهشته کائولن قلندر در 14 کیلومتری شمال اهر، استان آذربایجان شرقی واقع است. مهمترین واحدهای سنگی محدوده مورد مطالعه شامل لاتیت آندزیت های ائوسن و توده نفوذی کوارتز مونزونیتی الیگوسن می باشند. پلاژیوکلاز و پیروکسن فراوانترین کانیهای سنگ منشاء لاتیتی آندزیتی بوده و بافت میکرولیتیک پورفیری نشان می دهند. ذخیره کائولن بصورت عدسی شکل، در زون گسلی برشی داخل این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کانی شناسی و ژئوشیمی ذخیره کائولن منطقه قلندر، شمال اهر، استان آذربایجان شرقی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.