سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پدیده کاهش دراگ به کمک شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک با استفاده از نرم افزار OpenFOAM

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,135

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CFD15_168

Index date: 20 July 2014

بررسی پدیده کاهش دراگ به کمک شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک با استفاده از نرم افزار OpenFOAM abstract

شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک، به دلیل اهمیت آن در پیش بینی پدید کاهش دراگ و ارائه مدلهای تلاطم مخصوص جریانهای ویسکوالاستیک، بخش قابل توجهی از مطالعات مرتبط با سیالات غیرنیوتنی را به خود اختصاص دادهاست. در این مطالعه، پس از معرفی پدیده کاهش دراگ، معادلات حاکم جهت شبیه سازی عدی مستقیم جریان متلاطم همراه با مدل ویسکوالاستیک Giesekus بررسی شده و با تهیه یک حلگر جدید در محیط نرم افزار OpenFOAM و بر مبنای روش حجم محدود، نتایج مربوط استخراج شده است. پس از مقایسه مشخصات تلاطم جریان با نتایج مربوط به سیال نیوتنی، میزان کاهش دراگ محاسبه گردیده است. همچنین نتایج موجود با نتایج مربوط به مطالعات مشابه بر مبنای کد عددی تفاضل محدود به ازای پارامترهای رئولوژیک یکسان جریان مقایسه و همخوانی خوبی مشاهده می گردد. مقدار کاهش دراک پیش بینی شده در این مطالعه، حدود 46.5% می باشد که مقداری بیشتر از نتیجه متناظر در کد تفاضل محدود در مطالعه مشابه (42.8%) می باشد.

بررسی پدیده کاهش دراگ به کمک شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک با استفاده از نرم افزار OpenFOAM Keywords:

بررسی پدیده کاهش دراگ به کمک شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک با استفاده از نرم افزار OpenFOAM authors

احسان راستی

دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک، دانشگاه سمنان

فرهاد طالبی

استادیار مهندسی مکانیک، دانشگاه سمنان

کیومرث مظاهری بادی

استاد مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پازدهمین کنفرانس دینامیک شاره‌ها FD2013 بندرعباس، دانشگاه هرمزگان، 27- 29 ...
- Toms, B.A. "Observations on the flow of linear polymer ...
- Housiadas, K.D. and Beris, A.N. "Direct numerical simulations of ...
- Sureshkumar, R., Beris, A.N. and Handler, R.A. "Direct numerical ...
- Dimitropoulos, C.D., Sureshkumar, R. and Beris A.N. "Direct numerical ...
- Yu, B. and Kawaguchi, Y. "Effect of Weissenberg number ...
- Yu, B. and Kawaguchi, Y. "Direct numerical simulation of ...
- Yu, B., Li, F. and Kawaguchi, Y. "Numerical and ...
- Housiadas, K.D. and Beris, A.N. "An efficient fully implicit ...
- Housiadas, K.D. and Beris, A.N. "Direct numerical simulations of ...
- Housiadas, K.D. and Beris, A.N. "Extensional behavior influence _ ...
- Yu, B. and Kawaguchi, Y. "Parametric study of surfactant ...
- Housiadas, K.D. and Beris, A.N. "A new method preserving ...
- Bird, R.B., Curtiss, C.F., Armstrong, R.C. and Hassager, O. ...
- Favero, J.L. and Jasak, H. "Viscoelastic flow analysis using ...
- Van Haren, S.W., Testing DNS capability of OpenFOAM and ...
- Dean, R.B. "Reynolds number dependence of skin friction and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پدیده کاهش دراگ به کمک شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک با استفاده از نرم افزار OpenFOAM" توسط احسان راستی، دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک، دانشگاه سمنان؛ فرهاد طالبی، استادیار مهندسی مکانیک، دانشگاه سمنان؛ کیومرث مظاهری بادی، استاد مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها (سیالات) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پدیده کاهش دراگ، سیال ویسکوالاستیک، شبیه سازی عددی مستقیم، مدل Giesekus، نرم افزار OpenFOAM، جریان متلاطم هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1135 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک، به دلیل اهمیت آن در پیش بینی پدید کاهش دراگ و ارائه مدلهای تلاطم مخصوص جریانهای ویسکوالاستیک، بخش قابل توجهی از مطالعات مرتبط با سیالات غیرنیوتنی را به خود اختصاص دادهاست. در این مطالعه، پس از معرفی پدیده کاهش دراگ، معادلات حاکم جهت شبیه سازی عدی مستقیم جریان متلاطم همراه با مدل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پدیده کاهش دراگ به کمک شبیه سازی عددی مستقیم جریان متلاطم سیال ویسکوالاستیک با استفاده از نرم افزار OpenFOAM با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.