سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه ضریب رفتارسیستم دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس درسازه های بلند فلزی به روش اجزای محدود

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,179

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1073

Index date: 20 July 2014

مقایسه ضریب رفتارسیستم دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس درسازه های بلند فلزی به روش اجزای محدود abstract

سازه ها معمولاً در مواجه با زلزله های بزرگ ورود به ناحیه پلاستیک را تجربه می کنند اما به دلیل پیچیدگی انجام تحلیل های غیر خطی اکثر آیین نامه ها تلاش می کنند تاثیر ورود سازه به مرحله پلاستیک را بوسیله پارامتری به نام ضریب رفتار منظور نمایند و با اعمال این ضریب، استفاده از تحلیل خطی را به جای تحلیل غیر خطی مجاز شمارند. در این پژوهش به تعیین ضریب رفتار سیستم های نوین دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس در سازه های بلند فلزی خواهیم پرداخت و همچنین تاثیر ارتفاع سازه ها را بر این ضریب مورد بررسی قرار می دهیم. بدین منظور 6 نمونه شامل قاب های 20، 30 و 40 طبقه، دارای پنج دهانه در نظر گرفته و نمونه ها با ، فرض مصرف فولاد یکسان یکبار به صورت سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی متوسط با دیوار برشی فولادی و باردیگر به صورت سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی متوسط با مهاربندهای بزرگ مقیاس طراحی شدند و پس از مدلسازی در نرم افزار ABAQUS و تعیین نمودار بار- تغییرمکان جانبی به ارزیابی ضریب رفتار سیستم ها پرداختیم. نتایج نشان می دهد که ضریب رفتار سیستم دیوارهای برشی فولادی بین 50 تا 75 درصد بیش از بادبندهای بزرگ بوده و با افزایش ارتفاع ضریب رفتار در هر دو سیستم کاهش یافته اما میزان کاهش در سیستم دیوارهای برشی فولادی بیشتر است

مقایسه ضریب رفتارسیستم دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس درسازه های بلند فلزی به روش اجزای محدود Keywords:

مقایسه ضریب رفتارسیستم دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس درسازه های بلند فلزی به روش اجزای محدود authors

امید ابوترابی

دانشجوی کارشناسی ارشدعمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

میکائییل یوسف زاده

استادیارگروه عمران دانشکده فنی مهندس یدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

عبدالرحیم جلالی

استادیارگروه عمران دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خا ک سفید ی _، رفتا ر . 1392 ...
ا ز هری، م . و میرقا د ری، ر ...
د یو ا ر ها ی بر شی فو لا ...
سر و ش‌نیا، ل . و بهشتیا ن، ن - ...
آ زما یشگا هی اثر مقا و مت ا تصا ...
تقی‌نژ ا د، _ طر ا حی و بهسا ز ...
ر و ش ا جز ا ء محد و د، ...
Astaneh-Asl A. Seismic behavior and design of steel shear walls. ...
Thorburn L.J., Kulak G.L, Montgomery C.J. Analysis of steel plate ...
Qu B., Bruneau M., Lin C. and Tsai K. Testing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه ضریب رفتارسیستم دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس درسازه های بلند فلزی به روش اجزای محدود" توسط امید ابوترابی، دانشجوی کارشناسی ارشدعمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز؛ میکائییل یوسف زاده، استادیارگروه عمران دانشکده فنی مهندس یدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز؛ عبدالرحیم جلالی، استادیارگروه عمران دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوارهای برشی فولادی ، ابربادبندها ، تحلیل استاتیکی غیرخطی ، ضریب رفتار ، اجزای محدود هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1179 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازه ها معمولاً در مواجه با زلزله های بزرگ ورود به ناحیه پلاستیک را تجربه می کنند اما به دلیل پیچیدگی انجام تحلیل های غیر خطی اکثر آیین نامه ها تلاش می کنند تاثیر ورود سازه به مرحله پلاستیک را بوسیله پارامتری به نام ضریب رفتار منظور نمایند و با اعمال این ضریب، استفاده از تحلیل خطی را به جای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه ضریب رفتارسیستم دیوارهای برشی فولادی و بادبندهای بزرگ مقیاس درسازه های بلند فلزی به روش اجزای محدود با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.