سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوی شکل گیری فضاهای معماری در منطقه معتدل و مرطوب - لنگرود

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,670

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1597

Index date: 20 July 2014

الگوی شکل گیری فضاهای معماری در منطقه معتدل و مرطوب - لنگرود abstract

کلیه بناهای تاریخی ایران دارای معماری همساز با اقلیم می باشند، بیشتر بناها از جمله خانه ها بر پایه معماری بومی و سنتی استوار است،در گذشته تهویه طبیعی و استفاده از جریان هوا در طراحی بناها بسیار مهم بوده، از این رو در مصرف بسیاری ازانرژی ها صرفه جویی می شده، اما متاسفانه امروزه به آن توجه چندانی نمی شود، در این پژوهش به بررسی معماری بومی استان گیلان، شهر لنگرود خواهیم پرداخت،بلکه بتوان با یافتن ویژگی هایخاص آن الگویی برای طراحی در معماری امروز ایجاد کرد .اهمیت موضوع در شناخت ارزش های معماری بومی و سکونتگاه های اقلیم معتدل و مرطوب و به کارگیری آن می باشد.هدف از تحقیق شناختفضاهای مسکونی در شهر لنگرود می باشد و این پرسش مطرح می شود که ویژگی های اصلی و اساسی مسکن بومی در شهر لنگرود چیست؟روشتحقیق توصیفی و تحلیلی بوده و گردآوری اطلاعات به صورت اسنادی و میدانی می باشد که مطالب آن به طور اسنادی جمع آوری شده و بیشتر مدارک تصویری به صورت میدانی، از طریق بازدید از فضاهاو برخی از سازمان های دیگر تهیه شده است.چهارچوب نظری تحقیق براین دیدگاه استوار است که پدیده های محیطی بیشتر از عوامل دیگر در معماری منطقه تاثیر گذاشته و نتایج نشان می دهد کهخانه ها با محیط انطباق داشته ، همچنین کاهش میزان انرژی مصرفی با استفاده از مصالح بومی، موجب پایداری محیط زیست و افزایش دوام بناها گردیده اند. در دنیای معاصر صرفه جویی در انرژی و معماریپایدار از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد ، موضوعاتی که در معماری نوین ایران جایی ندارد و باید مورد توجه خاص قرار گیرد

الگوی شکل گیری فضاهای معماری در منطقه معتدل و مرطوب - لنگرود Keywords:

الگوی شکل گیری فضاهای معماری در منطقه معتدل و مرطوب - لنگرود authors

ریحانه حسین زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین،

حسین سلطان زاده

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز–

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کسما یی، مرتضی _ "پهنه ...
و مرطو ب)، تهر ا ن، مرکز تحقیقا ت سا ...
ر ا بینو . . ل، " و لایت د ...
سا زما ن میر اث فر هنگی و گر د ...
دیبا، د ا ر ا ب - یقینی، شهریا ر، ...
بر و نگر ا "، تهر ان، د ا نشگا ...
" (مطا لعا ت مر د م شنا سی)، تهر ...
سلطا نز ا د ه، شما ر 5 8، ا ...
ر ا زجو یا ن، محمو د، " آ سا ...
قبا د یا ن _ و حید، فیف کهد و ...
Internationa Conference on Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الگوی شکل گیری فضاهای معماری در منطقه معتدل و مرطوب - لنگرود" توسط ریحانه حسین زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین،؛ حسین سلطان زاده، دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز– نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم ،انرژی، بافت،لنگرود، معماری بومی ، گونه شناسی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کلیه بناهای تاریخی ایران دارای معماری همساز با اقلیم می باشند، بیشتر بناها از جمله خانه ها بر پایه معماری بومی و سنتی استوار است،در گذشته تهویه طبیعی و استفاده از جریان هوا در طراحی بناها بسیار مهم بوده، از این رو در مصرف بسیاری ازانرژی ها صرفه جویی می شده، اما متاسفانه امروزه به آن توجه چندانی نمی شود، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الگوی شکل گیری فضاهای معماری در منطقه معتدل و مرطوب - لنگرود با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.