سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد دیوار ترومب و آبی در ابنیه تبریزبرای رسیدن به طرحی پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,218

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1637

Index date: 20 July 2014

کاربرد دیوار ترومب و آبی در ابنیه تبریزبرای رسیدن به طرحی پایدار abstract

هدف از طراحی ساختمانهای پایدار کاهش آسیب آن بر روی محیط ومنابع انرژی و طبیعت است. در یک طرح خورشیدی دو مسئله اصلی مطرح میشود یکی چگونگی طراحی برای بهرهوری بیشتر از انرژیخورشیدی و دیگری چگونگی طراحی برای به حداقل رساندن اتلاف حرارتی به منظور استفاده بهینه از انرژی بدست آمده که در صورت عدم توجه به هر یک از اینها، طرح مورد نظر از کارایی لازمبرخوردار نخواهد بود. ساختمان طراحی شده با انرژی خورشید میتواند برق مصرفی را تا حدود 57 در صد کاهش دهد. سامانه های ایستا وابسته به جریان طبیعی بوده و باعث کاهش مصرف انرژی درساختمان میشوند. دیوار ترومب و آبی از سامانه های پایدار ایستایی میباشند که انرژی خورشیدی را به صورت غیر مستقیم به فضای داخلی هدایت میکند. در این دیوارها انرژی خورشیدی به تودهای از مصالح که واسط بین فضای داخلی و منبع انرژی است میتابد و در آن ذخیره میشود و سپس به فضای داخلی منتقل میشود؛ البته باید با انتخاب مصالح با ظرفیت حرارتی زیاد و عایق حرارتیمناسب از اتلاف انرژی در ساختمان جلوگیری کرد. بهترین راهکار برای بهره گیری مناسب از انرژی خورشید در اقلیم تبریز، ترکیب روشهای کسب جذب مستقیم و سامانه دیوار ترومب است که میتواندعلاوه بر گرمایش خانه در زمستان و خنک کردن در تابستان، نور مورد نیاز برای فضاهای خانه را به شکل مطلوب فراهم نماید. این تحقیق با استفاده از مطالعات کتابخانه ای به توصیف موضوعپرداخته و آن را بررسی میکند. در این مقاله کاربرد دیوارهای ترومب و آبی را با توجه به اقلیم تبریز بررسی کرده و عناصر مورد استفاده در آنها را مورد ارزیابی قرار میدهیم؛ همچنین بامطالعه میزان انرژی خورشیدی تابیده شده بر سطوح عمودی در این شهر راهکارهایی برای کاهش اتلاف انرژی و استفاده بهینه از انرژی خورشید ارائه مینماییم

کاربرد دیوار ترومب و آبی در ابنیه تبریزبرای رسیدن به طرحی پایدار Keywords:

کاربرد دیوار ترومب و آبی در ابنیه تبریزبرای رسیدن به طرحی پایدار authors

سهیل جلیل پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تبریز، ایران

پریسا تاج الدینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صیا د ی، ا و ل . 1371، ...
و ا تسون، د انلد .، لب، کنت . طر ...
(ا ستر ا تژی ها ی طر ا حی د ...
علم و صنعت ایر ان، چا پ چها رم . ...
شرقی)، مرکز تحقیقا ت سا ختما ن و مسکن 1381، ...
کسما یی، مرتضی . اقلیم و معما ری، ا نتشا ...
International Conference _ Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد دیوار ترومب و آبی در ابنیه تبریزبرای رسیدن به طرحی پایدار" توسط سهیل جلیل پور، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تبریز، ایران؛ پریسا تاج الدینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سامانه ایستا، دیوار ترومب، دیوار آبی، انرژی خورشیدی، فضای داخلی، عایق حرارتی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2218 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از طراحی ساختمانهای پایدار کاهش آسیب آن بر روی محیط ومنابع انرژی و طبیعت است. در یک طرح خورشیدی دو مسئله اصلی مطرح میشود یکی چگونگی طراحی برای بهرهوری بیشتر از انرژیخورشیدی و دیگری چگونگی طراحی برای به حداقل رساندن اتلاف حرارتی به منظور استفاده بهینه از انرژی بدست آمده که در صورت عدم توجه به هر یک از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد دیوار ترومب و آبی در ابنیه تبریزبرای رسیدن به طرحی پایدار با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.