سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مجتمعهای اقامتی تفریحی و گردشگری با رویکرد معماری بومی در گیلان

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,446

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1668

Index date: 20 July 2014

طراحی مجتمعهای اقامتی تفریحی و گردشگری با رویکرد معماری بومی در گیلان abstract

این گزارش در ابتدا با طرح مسئله به لزوم توجه به معماری فضاهای گردشگری در گیلان میپردازد. سپس هدف اصلی که دستیابی به بازیابی معماری بومگرا در خدمت رونق گردشگری منطقه و در هیئتیک ساختمان اقامتی گردشگری است را عنوان میکند. پرسشهای موجود بصورت عمده دربارهی پیوند بین مقولهی گردشگری و معماری بومگرا و سنتگرا در منطقه هستند. دو نمونه از فضاهای گردشگریتاریخی در گیلان به اختصار بررسی میشوند و در پی آن، مهمترین قواعد کلی موجود در معماری گیلان بیان میشود. معماری بومگرا و منطقهگرا و بازگشت به سوی آن، تاریخچه و اصول خود را دارد. درپیشینهی موضوع به این مهم پرداخته شده است. مهمترین نکتهی این مقاله، پرداختن به این امر است که چرا ساختمانهای اقامتی و چرا بکارگیری معماری بومگرا؟ در پاسخ به این پرسش از روش تحلیلیپدیدار شناسانه استفاده شده است. هتل موون پیک، اثر راسم بدران که هم نیازهای ساختمانهای اقامتی و هم الگوهای بومی را در خود جا داده است به عنوان یک نمونهی موردی بررسی شده است. در بخشنتیجهگیری، از اصول موجود در معماری گیلان به اصول موجود در طراحی فضای مسافرتی رسیده و پیشنهاداتی برای طراحی این فضاها ارائه شده است. در این بخش تلاش شده تا نکات آموخته شده ازنمونهی موردی در این ضوابط دخیل باشد. در پایان پرسشهای پژوهش پاسخ داده میشوند.

طراحی مجتمعهای اقامتی تفریحی و گردشگری با رویکرد معماری بومی در گیلان Keywords:

طراحی مجتمعهای اقامتی تفریحی و گردشگری با رویکرد معماری بومی در گیلان authors

الدوز فرجی

کارشناس ارشد معماری، پردیس بین الملل دانشگاه گیلان،

کیامرز جوانمردی

مربی، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان،

سیدجلیل میرباذل

مربی، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رنجبریا ن، ب .، ز ا هد ی، م . ...
ریچا ر د نلسو ن . تا ریخ با ستا ...
نصا ری ر ا د، ت . به نقل ا ...
ا لبر ز، جلد ا و ل، تا بستا ن ...
معما ر ی سا ختما ن، شما ر 5 18، ...
حا شیه ز ایند ه ر و د . پا ...
نو ربرگ شو لتز، کریستین . مفهوم سکو نت : ...
بحرینی، س . ح .، بلو کی، ب .، تقا ...
ا نتشا ر ا ت حرفه هنرمند . 1388، ...
پرتا ل میر ا ث فر هنگی ا ستا ن ...
پرتا ل میر اث فر هنگی استا ن گیلان، ...
مر و جی، ن - ر ا سم بد ر ...
و بسا یت http : //archnet. org/1 ibrary/s ites/one-site .j ...
International Conference On Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development ...
Ellin, N. Postmodern Urbanism. M assashussetts, Blackwell, 1996. ...
Douglas S. Kelbaugh. Repairing the American Metropolis: Common Place Revisited, ...
Ghorbani Nia, E. Architectural Structure and Environmentl Performance of Sustainabe ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مجتمعهای اقامتی تفریحی و گردشگری با رویکرد معماری بومی در گیلان" توسط الدوز فرجی، کارشناس ارشد معماری، پردیس بین الملل دانشگاه گیلان،؛ کیامرز جوانمردی، مربی، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان،؛ سیدجلیل میرباذل، مربی، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان، نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، معماری بومی، مجتمع اقامتی تفریحی، منطقهی گیلان هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6446 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این گزارش در ابتدا با طرح مسئله به لزوم توجه به معماری فضاهای گردشگری در گیلان میپردازد. سپس هدف اصلی که دستیابی به بازیابی معماری بومگرا در خدمت رونق گردشگری منطقه و در هیئتیک ساختمان اقامتی گردشگری است را عنوان میکند. پرسشهای موجود بصورت عمده دربارهی پیوند بین مقولهی گردشگری و معماری بومگرا و سنتگرا در منطقه هستند. دو نمونه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مجتمعهای اقامتی تفریحی و گردشگری با رویکرد معماری بومی در گیلان با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.