سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 656

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_2256

Index date: 20 July 2014

توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل abstract

گردشگری روستایی به منظور تنوع و اعتلا بخشیدن به اقتصاد روستایی و ایجاد تفاهم و انتقال فرهنگی میان مردم بومی و گردشگران در روستا از یکسو و حرکت به سوی جهانی شدن و استفاده بهینه از تواناییهای محیطی در مناطق روستایی، لزوم توجه به توسعه گردشگری روستایی را ضروری میسازد. در راستای صنعت گردشگری روستایی، برنامه ریزی، طراحی تفریحی-فراغتی، شناخت تواناییهای محیطی انسانی و ایجاد زیر ساختهای مناسب، از راههای رسیدن به توسعه پایدار روستایی است. این عمل فرآیندی است که اوقات فراغت افراد را به فضا و مکان مرتبط می کند. در طرحهای توسعه و عمران و هادی روستایی، گردشگری محور برنامه ریزی، مداخله و ارائه خدمات و تسهیلات قرار نمی گیرد و به همین دلیل این طرحها، برای روستاهایی که دارای توانایی جذب گردشگر هستند، به تنهایی کفایت نمی کنند. اتفاقاتی که در روستاهای دارای جاذبه گردشگری در ایران افتاده است موید این نکته است که با وجود بهبود کالبدی و تامین نیازهای فیزیکی روستا، به سبب عدم وجود نگرش پایدار در گردشگری روستایی و نگاه تک بعدی و صرفاً اقتصادی-رفاهی به مشکلات روستا، روستائیان به عنوان کسانی که مستقیماً از عواید طرح گردشگری بهرهمند می شوند، مدنظر قرار نگرفتهاند که نتیجه این بی توجهی، غفلت از ارزش های اجتماعی-فرهنگی و از دست رفتن داشته های معنوی و هویت زندگی بومی بوده است و این عامل، باعث بروز رویکرد تفریحی و صرفاً طبیعت گردی به جای ایجاد محتوای فرهنگی و ارزشی و هم چنین عدم توزیع متعادل خدمات و تسهیلات رفاهی در سطح روستا گردیده است. این مقاله در پی آن است که با تکیه بر شناخت استعداد های فرهنگی – مردمی کالبدی روستا و سپس مداخله کالبدی هدفمند و بهسازی روستا، راه را برای توسعه پایدار گردشگری روستایی هموار می سازد. در این رابطه، روستای دیوا که واجد امکانات بالقووه فرهنگی، اقلیمی و معماری جهت گردشگری روستایی می باشد، مورد مطالعه قرار می گیرد.

توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل Keywords:

توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل authors

مازیار خاکی

مربی گروه مهندسی معماری دانشگاه شمال امل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- افتخا ر ز ا د ه _ سا نا ...
بد ر ی فر، منصو ر، طرح مطا لعا ت ...
پا پلی یز د ی، محمد حسین و ا نتشا ...
جو لیا شا رپلی، ریچا ر د، گر د شگری ...
رضو ا نی، علی ا صغر، جغر ا فیا و ...
- شها بیا ن، پو یا ن، گر د شگری ...
حا جی ا بر ا هیم ز رگر، ا کبر، ...
با ا ر زش ر و ستا یی و تو ...
فصلنا مه تحقیقا ت جغر ا فیا یی، شما ر ...
تا بستا ن . 138 5 11 - مفید ی، ...
د ا نشگا ه علم و صنعت ایر ان . ...
منشی ز ا د ه، رحمت اله، جها نگر د ...
بهسا ز ی با فت ها ی با ا ر ...
International Conference on Civil Engineering Architecture _ Urban Sustainable Development ...
Know d, L, Rural Tourism, Ponanacea and paradox, School _ ...
Asheley, Caroline (2006), impacts of Tourism on Rural Live hoods. ...
Southern Illinois University (2007). Rural development Opportunities: Agri- tourism. Available ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل" توسط مازیار خاکی، مربی گروه مهندسی معماری دانشگاه شمال امل نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار ، گردشگری روستایی ، بهسازی ، دیوا هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 656 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری روستایی به منظور تنوع و اعتلا بخشیدن به اقتصاد روستایی و ایجاد تفاهم و انتقال فرهنگی میان مردم بومی و گردشگران در روستا از یکسو و حرکت به سوی جهانی شدن و استفاده بهینه از تواناییهای محیطی در مناطق روستایی، لزوم توجه به توسعه گردشگری روستایی را ضروری میسازد. در راستای صنعت گردشگری روستایی، برنامه ریزی، طراحی تفریحی-فراغتی، شناخت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه پایدارگردشگری روستایی بامداخله کالبدی دربافت روستا موردمطالعاتی: روستای دیوا ازتوابع شهرستان بابل با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.