سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تئوریک تاثیر اندازه ذرات ثانویه در آیروسل ذرات باردار

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,749

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CNE01_097

Index date: 19 March 2007

ارزیابی تئوریک تاثیر اندازه ذرات ثانویه در آیروسل ذرات باردار abstract

بارداری الکتریکی ذرات آیروسل با ایجاد میدان جاذبه الکتریکی میان ذرات و اجسامی با پتانسیل الکتریکی زمین عاملی برای بهبود فرایند نشست آیروسل به حساب می آید. افزودن ذرات باردار ثانویه به آیروسلی متشکل از ذرات باردار اولیه می تواند مزیت استفاده از ذرات باردار را مضاعف کند. بهره گیری از قانون گاوس در فضای میان دو صفحه تخت موازی امکان تغیین میدان الکتریکی ناشی از این ذرات باردار را فراهم می سازد. استفاده از این میدان در تعیین نیروی الکتریکی وارد بر ذرات باردار در ارتباط با قانون استوکس برای حرکت ذرات، به رابطه ای برای سرعت ذرات اولیه آیروسل منتهی می شود. این رابطه تاثیر اندازه ذرات ثانویه و حجم افزوده شدن این ذرات را به آیروسل اصلی، بر سرعت ذرات اولیه مورد تایید قرار می دهد. کاهش اندازه ثانویه و افزایش حجم افزوده شده این ذرات به آیروسل موجب افزایش سرعت ذرات آیروسل و بهبود نشست آنها بر روی صفحات می شود.

ارزیابی تئوریک تاثیر اندازه ذرات ثانویه در آیروسل ذرات باردار Keywords:

ارزیابی تئوریک تاثیر اندازه ذرات ثانویه در آیروسل ذرات باردار authors

محمدرضا جهان نما

استادیار وزارت جهد کشاورزی، پژوهشکده مهندسی، معاونت پژوهشی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
S. Kojevnikova and Y. Zimmels, "Mechanism of Collection of Aerosols ...
] S.N. Tripathi and R.G. Harrison, _ ' Enhanc ement ...
. L.F. Gaunt, J.F. Hughes and N.M. Harrison, "Electrostatic Deposition ...
] W. Balachandran and P. Miao and P. Xiao, "Electrospray ...
] S.H. Kim, K.S. Woo, B.Y.H. Liu and M.R. Zacharia, ...
] C. U. Yurteri, M. K. Mazumder, N. Grable, G. ...
. I.W. Kirk, W.C. Haffmann and J.. Carlton, "Aerial Electrostatic ...
] W.W. Szymanski, A. Nagy, A. Czitrovszky and P. Jani, ...
Science and Technology, Vol. 13, pp. 303-307, 2002. ...
] V.A. Rakov and M:.A. Uman, Lightrning: Physics and Effects, ...
. H. Volland, Atmospheric Dynamics, S pringer-Verlag, 1984. ...
] N. Jonassen, Electrostatics, Chapman & Hall, 1998. ...
J. Cross, Electrostatics: Principles, Problems and Applications, Adam Hilger, 1988. ...
_ H.R. _ _ [ Physics of Ionized Gases, John ...
. R.W. Fox, A.T. McDonald and P.J. Pritchard, Introduction to ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تئوریک تاثیر اندازه ذرات ثانویه در آیروسل ذرات باردار" توسط محمدرضا جهان نما، استادیار وزارت جهد کشاورزی، پژوهشکده مهندسی، معاونت پژوهشی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس فناوری نانو در محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آیروسل ، بارداری الکتریکی ، ذرات باردار ، نشست هستند. این مقاله در تاریخ 28 اسفند 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2749 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بارداری الکتریکی ذرات آیروسل با ایجاد میدان جاذبه الکتریکی میان ذرات و اجسامی با پتانسیل الکتریکی زمین عاملی برای بهبود فرایند نشست آیروسل به حساب می آید. افزودن ذرات باردار ثانویه به آیروسلی متشکل از ذرات باردار اولیه می تواند مزیت استفاده از ذرات باردار را مضاعف کند. بهره گیری از قانون گاوس در فضای میان دو صفحه تخت موازی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تئوریک تاثیر اندازه ذرات ثانویه در آیروسل ذرات باردار با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.