سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی پروژه تونل سوم کوهرنگ و ارائه روش های حفاری در جبهات مختلف

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,919

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITC06_37

Index date: 15 November 2005

معرفی پروژه تونل سوم کوهرنگ و ارائه روش های حفاری در جبهات مختلف abstract

تونل سوم کوهرنگ به منظور تأمین و انتقال آب به میزان حدود 255 میلیون متر مکعب در سال، جهت تأمین قسمتی از کمبود آب منطقه مرکزی ایران برای مصارف شرب صنعت، کشاورزی و افزایش حجم آب تنظیم شده سد زاینده رود اصفهان با استفاده از سد مخزنی کوهرنگ 3، طراحی شده است. قطر تمام شده تونل 10/4 متر و رژیم هیدرولیکی آن تحت فشار می باشد. این تونل در مسیر خود از سازندهای مختلف زمین شناسی و گسل های متعدد عبور می نماید که هر کدام تجهیزات و ادوات حفاری خاص خود را نیاز دارد. این تونل دارای چهار دسترسی می باشد که باعث گشایش جبهات حفاری مختلف شده است. از دو دستگاه TBM در حفاری این تونل استفاده شده است. در این مقاله، ضمن معرفی پروژه و ارائه مشکلات اجرایی تونل سوم کوهرنگ، روش های حفاری در هر جبهه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد

معرفی پروژه تونل سوم کوهرنگ و ارائه روش های حفاری در جبهات مختلف authors

اصغر فولادگر

دکتر سازه- مهندسین مشاور زایند آب، اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهندسین مشاور زایندآب، (1381). "گزارش مکانیک سنگ"، ...
مهندسین مشارکت مهاب قدس - زایندآب، (1381). "گزارش هیدروژئولوژی" ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی پروژه تونل سوم کوهرنگ و ارائه روش های حفاری در جبهات مختلف" توسط اصغر فولادگر، دکتر سازه- مهندسین مشاور زایند آب، اصفهان نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 24 آبان 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5919 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تونل سوم کوهرنگ به منظور تأمین و انتقال آب به میزان حدود 255 میلیون متر مکعب در سال، جهت تأمین قسمتی از کمبود آب منطقه مرکزی ایران برای مصارف شرب صنعت، کشاورزی و افزایش حجم آب تنظیم شده سد زاینده رود اصفهان با استفاده از سد مخزنی کوهرنگ 3، طراحی شده است. قطر تمام شده تونل 10/4 متر و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی پروژه تونل سوم کوهرنگ و ارائه روش های حفاری در جبهات مختلف با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.