سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه گردشگری پایدار در سواحل جنوبی دریای خزر (موانع و راهکارهای آن)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,568

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTEI02_232

Index date: 2 August 2014

توسعه گردشگری پایدار در سواحل جنوبی دریای خزر (موانع و راهکارهای آن) abstract

در سلهای اخیر با صنعتی شدن جوامع و نیازمندی به گذران اوقات فراغت برای کاهش فشارهای روانی توجه به صنعت گردشگری با استقبال چشمگیری روبرو شده است. عامل اصلی جذب توریسم در هر منطقه و کشوری، طبیعت و ویژگیهای طبیعی آن است گرچه آثار باستانی و اماکن مذهبی نیز از عوامل عمده جذب توریست هستند، با این حال فضای طبیعی منطقه مورد نظر از اهمیت خاصی برخوردار است. چنانچه سواحل جنوبی کرانه دریای خزر از نظر جذب جهانگردان و گردشگران به سوی خود سهم عمده ای دارد و از آنجایی که از جمله جذاب ترین مناطق اکوتوریستی ایران محسوب می شود، یک قطب عظیم جهانگردی در کشور به حساب می آید. از این رو سواحل یاد شده نه تنها مورد توجه میلیون ها گردشگر داخلی بوده بلکه همواره به عنوان مقصد جهانگردان خارجی نیز همواره مورد توجه بوده است اما متاسفانه با این وجود، هنوز برنامه مشخصی برای سامان دهی و توسعه صنعت گردشگری به عنوان یک قطب توریستی پایداردر سواحل زیبای این دریا اتخاذ نشده است، قانون و دستگاهی که نظارت بر سواحل را انجام دهد وجود ندارد و این امر در دراز مدت به ضرر و زیان توسعه این منطقه منجر خواهد شد. چگونگی توسعه صنعت گردشگری پایدار در یک بستر مناسب، براساس افزایش کیفیت جذب توریسم در منطقه مورد مطالعه اساس تحقیق حاضر است. لذا در مقاله حاضر با استفاده از روش تحلیلی- توصیفی پس از طرح مسئله و اشره به اهداف پژوهش، ابتدا به مرور مفاهیمی همچون توریسم، گردشگری پایدار و کیفیت محیط ساحلی پرداخته می شود و سپس جایگاه گردشگری در ساحل مورد بررسی قرار می گیرد و در پایان موانع موجود و راهبردهای کاربردی برای از بین بردن معضل فضاهای نامطلوب و افزایش کیفیت محیط پیشنهاد شده است.

توسعه گردشگری پایدار در سواحل جنوبی دریای خزر (موانع و راهکارهای آن) Keywords:

توسعه گردشگری پایدار در سواحل جنوبی دریای خزر (موانع و راهکارهای آن) authors

زهره قنبری

کارشناس ارشد معماری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کردکوی،گروه معماری،گلستان ، ایران

محبوبه رحمانی

کارشناس ارشد معماری،مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن،گروه معماری، گیلان،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسدالهی، زهرا (1390)؛ « آموزش پیشرفته اکوتوریسم یکی از وجوه ...
امیدی نجف آبادی، مریم _ (1387)؛ « توانمندی های اکوتوریسم ...
پورمحمدی، د (1390)، « صنعت گردشگری در خدمت توسعه اقتصاد ...
حلاجی، محمدکاظم. (1390)؛ « بررسی زیرساختهای گردشگری ساحلی در ایران ...
شیعه، اسماعیل.علی پور، سجاد (1389) « تحلیل عوامل کیفیت بخش ...
قاضی میرسعید، سید مجتبی.صفری، مهدی (سال انتشار)؛ « برنامه ریزی ...
کازرونی، فرشاد. (1389)؛ « گردشگری ساحلی پایدار، طراحی منظر ساحلی ...
وکیلیان، پونه. سجادی، آرش. (1389)؛ « منظر شهرهای ساحلی.»، ماهنامه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه گردشگری پایدار در سواحل جنوبی دریای خزر (موانع و راهکارهای آن)" توسط زهره قنبری، کارشناس ارشد معماری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کردکوی،گروه معماری،گلستان ، ایران؛ محبوبه رحمانی، کارشناس ارشد معماری،مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن،گروه معماری، گیلان،ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری،توسعهپایدار، گردشگری ساحلی، ارزیابی کیفیت محیط هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1568 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سلهای اخیر با صنعتی شدن جوامع و نیازمندی به گذران اوقات فراغت برای کاهش فشارهای روانی توجه به صنعت گردشگری با استقبال چشمگیری روبرو شده است. عامل اصلی جذب توریسم در هر منطقه و کشوری، طبیعت و ویژگیهای طبیعی آن است گرچه آثار باستانی و اماکن مذهبی نیز از عوامل عمده جذب توریست هستند، با این حال فضای طبیعی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه گردشگری پایدار در سواحل جنوبی دریای خزر (موانع و راهکارهای آن) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.