سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بهبود کیفیت آب با استفاده از میدان مغناطیسی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 858

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISFPNU01_124

Index date: 25 August 2014

بررسی بهبود کیفیت آب با استفاده از میدان مغناطیسی abstract

جهت بهبود کیفیت آب روشهای مختلف از تصفیه متعارف تا تصفیه پیشرفته شامل سیستم های اسمز معکوس، رزین ها و نیروهای فیزیکی همچون مغناطیس به کار می روند ، آب مغناطیسی پدیده ا ی نو در ارتقاء بهره وری آب به شمار می آید، مطالعه حاضر با هدف اصلی ارزیابی روش دوستدار محیط زیست، اثر میدان مغناطیسی بر بهبود کیفیت آب از منظر کاهش سختی را مورد بررسی قرار می دهد، بدین جهت آب ساختگی(آب+آهک) با دبی 0،1 لیتر بر ثانیه از میان پایلوت با شدت میدان های مغناطیسی 1000،500،100 واحد گوس عبور داده شد، قبل و بعد از عبور آب از پایلوت نمونه برداری انجام و پارامترهایی همچون شدت میدانهای مغناطیسی مختلف، زمان های تماس، سختی و PH های مختلف، در سطوح مشخص به عنوان متغیر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، میدان مغناطیسی بر کیفیت آب موثر بوده چنانچه سختی کل 1، 68% ، سختی موقت 23 ، 66% قلیاییت 33، 70% کاهش داشت. درصد کاهش بین ورودی و خروجی معنی دار می باشد و با افزایش شدت میدان مغناطیسی، غلظت سختی، PH و زمان ماند آب، عملکرد میدان در بهبود کیفیت آب افزایش یافت.

بررسی بهبود کیفیت آب با استفاده از میدان مغناطیسی Keywords:

بررسی بهبود کیفیت آب با استفاده از میدان مغناطیسی authors

فاطمه هنرجوی بارکوسرایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست - آب و فاضلاب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

افشین ابراهیمی

استادیار دانشکده بهداشت اصفهان

ولی علیپور

عضو هیئت علمی دانشکده بهداشتهرمزگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صفایی، ا.1379 .مبانی الکترومغناطیس، چاپ چهارم، اصفهان. ...
صادقی، ح. آذر 1389. طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تهیه ...
زنگنه یوسف آبادی، ا، بهزاد، م، برومند نسب، س. مرداد- ...
desalination an alternative for waterه [13] .Mohsen, M .S. Jayyousi, ...
, Saksono , N. Fauzie, A. Bismo, S. Roekmijati , ...
.Alimi, F. Tlili, M. Amor, M. Gabrielli, C. Maurin, G. ...
.Banejad, H. Abdosalehi, E. 2009. "The effect of magnetic field ...
.Brower, J. 2005. "Magnetic Water Treatment', Pollution Engineering, 26(3). ...
.Busch, K .W. Busch, M .A. 1997. "Laborator studies on ...
.Gabriell, C. i. , Maurin , G. F rancy- Chausson, ...
.Kobe, S. Drazic, G. Cefalas, A.C. Sarantopoulou, E. Strazisar, J. ...
.Lee, S. Lee, C.H. 15 October 200. "Effect of operating ...
, Marakov, V. 2007. _ E lectromagnetic method for softening ...
.Parsons, S. A. Judd, S. J. Stepheson , T. Udol ...
.Saksono, N. YuliusmanSetij o, B. Roekmijati, W.S and Azwar, M. ...
.Tai, C. Chang, M. Shieh, R .Chen, T, .2008. "Magnetic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بهبود کیفیت آب با استفاده از میدان مغناطیسی" توسط فاطمه هنرجوی بارکوسرایی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست - آب و فاضلاب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس؛ افشین ابراهیمی، استادیار دانشکده بهداشت اصفهان؛ ولی علیپور، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشتهرمزگان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میدان مغناطیسی، آب، کیفیت، سختی هستند. این مقاله در تاریخ 3 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 858 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت بهبود کیفیت آب روشهای مختلف از تصفیه متعارف تا تصفیه پیشرفته شامل سیستم های اسمز معکوس، رزین ها و نیروهای فیزیکی همچون مغناطیس به کار می روند ، آب مغناطیسی پدیده ا ی نو در ارتقاء بهره وری آب به شمار می آید، مطالعه حاضر با هدف اصلی ارزیابی روش دوستدار محیط زیست، اثر میدان مغناطیسی بر بهبود کیفیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بهبود کیفیت آب با استفاده از میدان مغناطیسی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.