سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی استفاده از تئوریrough-set در سنجش عوامل ناپایداری شیبها

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,750

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM03_036

Index date: 17 November 2005

ارزیابی استفاده از تئوریrough-set در سنجش عوامل ناپایداری شیبها abstract

پدیده گسیختگی شیبها و شیروانی ها مانند پدیده های زلزله، سیل و آتشفشان از بلایای مهم طبیعی به شمار می رود. این پدیده هر ساله خسارات زیادی را در دامنه های کوهستانی کشور ببار می آورد. عوامل مختلفی مانند شرایط توپوگرافی، زمین ساختی، هیدروزئولوزیکی و شرایط محیطی در ناپایداری شیبها در دامنه های سنگی و خاکی موثر می باشند. لذا سنجش میزان خطر گسیختگی سیبها در پیش بینی راهکارهای مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای سنجش عوامل ناپابیداری شیبها روشهای مختلفی ارائه شده است. اما این روشها اکثر قابلیت اعتماد کمی را بدست می دهند. روش تنوری فناوری از جدیدترین روشهایی است که برای سنجش میزان خطر گسیختگی سیبها بکار گرفته شده است اما مطالعات نشان می دهد که نتایج حاصل از این روش پیچیده نیز قابلیت اعتماد کمی را دارا است. در این پژوهش روش استفاده از تئوری rough-set برای سنجش عوامل ناپایداری و میزان خطر گسیختگی شیبها تشریح و ارزیابی می گردد. نتیج حاصل از این ارزیابی قابلیت اعتماد نسبتا بالای این روش با توجه به نیاز آن به حداقل اطلاعات نسبت به سایر روشها مشابه را نشان می دهد.

ارزیابی استفاده از تئوریrough-set در سنجش عوامل ناپایداری شیبها authors

مهیار عربانی

استادیار دانشگاه گیلان- دانشکده فنی رشت

فرزین کلانتری

استادیار دانشگاه گیلان دانشکده فنی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J. of landslide, Vol.10, NO.3. ...
Okimura, T., Hirokane, M. et al., (1992). _ Kansai branch ...
Suzuki, M., et al., (1995). J. of new erosion contorol, ...
J. of Japan society of civil engineers, Vol. 358. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی استفاده از تئوریrough-set در سنجش عوامل ناپایداری شیبها" توسط مهیار عربانی، استادیار دانشگاه گیلان- دانشکده فنی رشت؛ فرزین کلانتری، استادیار دانشگاه گیلان دانشکده فنی نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 26 آبان 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1750 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پدیده گسیختگی شیبها و شیروانی ها مانند پدیده های زلزله، سیل و آتشفشان از بلایای مهم طبیعی به شمار می رود. این پدیده هر ساله خسارات زیادی را در دامنه های کوهستانی کشور ببار می آورد. عوامل مختلفی مانند شرایط توپوگرافی، زمین ساختی، هیدروزئولوزیکی و شرایط محیطی در ناپایداری شیبها در دامنه های سنگی و خاکی موثر می باشند. لذا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی استفاده از تئوریrough-set در سنجش عوامل ناپایداری شیبها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.