سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود کارایی پایگاه داده رابطه ای با استفاده از منطق فازی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,363

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CSITM01_044

Index date: 1 September 2014

بهبود کارایی پایگاه داده رابطه ای با استفاده از منطق فازی abstract

پایگاه داده مدلهای متفاوتی دارد که پایگاه داده رابطه ای مدل بسیار موفقی در گستره وسیعی از کاربردها بوده است و بیشتر سیستم های مدیریت پایگاه داده امروزی مبتنی بر این مدل می باشند. در مدل رابطه ای که برای اولین بار در سال 1970 توسط Codd مطرح گردید، نحوه نمایش و مواجهه با پدیده عدم قطعیت به صورت مناسبی در آن در نظر گرفته نشده بود هر چند تلاش هایی برای این منظور صورت گرفته است. منطق فازی راه ساده ای را برای رسیدن به یک نتیجه قطعی و معین بر پایه اطلاعات ورودی ناقص، خطا دار ، مبهم و دوپهلو فراهم می کند. پرفسور لطفی زاده بیانگذار منطق فازی است. که در رابطه با متغیر های زبان شناختی نظریه های متفاوتی دارد. متغیر های زبانی، متغیر هایی هستند که مقادیر شان اعداد نیستند بلکه لغات یا جملات یک زبان طبیعی یا ساختگی هستند. تئوری فازی برای مواجه شدن با اکثر پدیده های جهان واقعی که در آنها عدم قطعیت وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد. برای مدلسازی پایگاه داده فازی و یا به عبارتی خاص تر توسعه مفاهیم مدلسازی پایگاه داده مثل نمودار های موجودیت رتبطخ (ER) برای توانایی نمایش پایگاه های داده فازی از سال 1986 تاکنون مدل های زیادی پیشنهاد شده است. اولین این مدل ها مدلی بود که توسط Zvieli-Chen ارائه شد که در آن سه سطح فازینس قابل مطرح شدن و نمایش بود. مدل های مفهومی ، مدل های اطلاعات معنایی و مدل های اطلاعات شی گرا می توانند نماینده دستورات شی نادرست وپیچیده بدون جدا شدن از اطلاعات و مدل کامل که ارتباط پیچیده ای دارند ، باشند.

بهبود کارایی پایگاه داده رابطه ای با استفاده از منطق فازی Keywords:

پایگاه داده رابطه ای , منطق فازی , پایگاه داده فازی , شی گرا , پایگاه داده فازی شی گرا

بهبود کارایی پایگاه داده رابطه ای با استفاده از منطق فازی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حاجی اسماعیلی، محمدحسن، مقدمه ای _ پایگاه داده فازی : ...
Zadeh L.A. . 1965. "Fuzzy sets". Information and Control 8: ...
Mendel, J. M. , Incertain Rnle-Rasedl F1r6v I ooic _ ...
Kasabov, N. K. , Foundations of Neural Networks, Fuzzy Systems, ...
WWW. _ wingScience .com/msl: Mohammad Pourbehzadi, Ali Haroonabad and Mehdi ...
Z. M. MA+ AND LI Y AN: A _ _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود کارایی پایگاه داده رابطه ای با استفاده از منطق فازی" توسط محسن ارژنگی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پایگاه داده رابطه ای ، منطق فازی ، پایگاه داده فازی ، شی گرا ، پایگاه داده فازی شی گرا هستند. این مقاله در تاریخ 10 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3363 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پایگاه داده مدلهای متفاوتی دارد که پایگاه داده رابطه ای مدل بسیار موفقی در گستره وسیعی از کاربردها بوده است و بیشتر سیستم های مدیریت پایگاه داده امروزی مبتنی بر این مدل می باشند. در مدل رابطه ای که برای اولین بار در سال 1970 توسط Codd مطرح گردید، نحوه نمایش و مواجهه با پدیده عدم قطعیت به صورت مناسبی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود کارایی پایگاه داده رابطه ای با استفاده از منطق فازی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.