سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از مفهوم مرکزیت: یافتن مؤثرترین معیار مرکزیت

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,029

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CSITM01_493

Index date: 1 September 2014

تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از مفهوم مرکزیت: یافتن مؤثرترین معیار مرکزیت abstract

با گسترش علم کامپیوتر، شبکه های اجتماعی مجازی نیز روز بهروز در حال گسترش هستند. تحلیل این نوع شبکه ها وشناسایی الگوی رفتاری و عملکردی اعضای آن، توجه بسیاری از متخصصین علوم اقتصاد، کامپیوتر، جامعه شناسی و ... را بهخود جلب کرده است. این پژوهش، با بهره گیری از مفهوم مرکزیت (مرکزیت درجه و مرکزیت نزدیکی) به تحلیل عملکردشبکه های اجتماعی می پردازد. برای رسیدن به این منظور از داده های سایت ناتلا استفاده شده است. دستاوردهای این مقالهمی تواند برای تحلیل سایر شبکه ها مورد استفاده قرار گیرد.

تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از مفهوم مرکزیت: یافتن مؤثرترین معیار مرکزیت Keywords:

تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از مفهوم مرکزیت: یافتن مؤثرترین معیار مرکزیت authors

عطیه صیادی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم

محبوبه فصیحی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم

سودابه ایمان زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم

سیدحسن هانی طبایی زواره

دانشجوی دکتری دانشگاه قم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سهیلی، فرامرز؛ عصاره، فریده (1391)؛ «مفاهیم مرکزیت و تراکم در ...
Freeman, L. (1979); »Centrality in social networks: Conceptual clarification«, Social ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از مفهوم مرکزیت: یافتن مؤثرترین معیار مرکزیت" توسط عطیه صیادی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم؛ محبوبه فصیحی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم؛ سودابه ایمان زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه قم؛ سیدحسن هانی طبایی زواره، دانشجوی دکتری دانشگاه قم نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه های اجتماعی، مرکزیت، مرکزیت درجه، مرکزیت نزدیکی، الگوریتم سطح بندی هستند. این مقاله در تاریخ 10 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3029 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با گسترش علم کامپیوتر، شبکه های اجتماعی مجازی نیز روز بهروز در حال گسترش هستند. تحلیل این نوع شبکه ها وشناسایی الگوی رفتاری و عملکردی اعضای آن، توجه بسیاری از متخصصین علوم اقتصاد، کامپیوتر، جامعه شناسی و ... را بهخود جلب کرده است. این پژوهش، با بهره گیری از مفهوم مرکزیت (مرکزیت درجه و مرکزیت نزدیکی) به تحلیل عملکردشبکه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل شبکه های اجتماعی با استفاده از مفهوم مرکزیت: یافتن مؤثرترین معیار مرکزیت با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.