با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
شبکه اجتماعی ساختاری اجتماعی است که از گره هایی تشکیل شده است و این گره ها توسط یک یا چند نوع خاص از وابستگی به هم متصل اند. تحلیل شبکه های اجتماعی یا SNA که یک استراتژی برای تجزیه و تحلیل این ساختار است، ساختار اجتماع را به شکل یک گراف و افراد و روابط اجتماعی را با اصطلاحات رأس و یال می نگرد. رأس ها کنشگران فردی یا سازمانی درون شبکه ها و یا اشیا و کالاها هستند و یالها روابط و پیوندهای میان این کنشگران هستند. مرکزیت راس ها در گراف اجتماعی از اهمیت خاصی برخوردار است. مرکزیت در محیطها و کاربردهای متفاوت به گونه های متفاوتی محاسبه می شود. یک راس با مرکزیت بالا در گراف صرف نظر از نوع تعریف و محیط مسئله، راس تاثیرگذاری خواهد بود. از اینرو در این مقاله برای اندازه گیری میزان تاثیرگذاری راس ها و انتخاب تاثیرگذارترین راس ها از این مفاهیم کمک گرفته شد.در این مقاله با استفاده از شاخص های مرکزیت درجه، مرکزیت مابینیت، مرکزیت نزدیکی و مرکزیت نیمه محلی اهمیت نقش گره ها در چند شبکه مختلف بررسی شد. هر کدام از پارامترهای مرکزیت در شبکه های اجتماعی نقشی را دارند. هر یک از شبکه ها به دلیل ذات رابطه ی حاکم بر شبکه از خصوصیات خاصی برخوردارند. به عنوان مثال می توان به جهت دار و غیرجهت دار بودن گراف و همچنین دو بخشی بودن گراف و بدون طوقه بودن در شبکه های اجتماعی ارجاعات مقاله و .... اشاره کرد. به دلیل این تفاوتها در شبکه های اجتماعی، شاخص های ارائه شده و نتیجه گیری ها همواره برای همه ی انواع شبکه ها صادق نیستند. مشخص شد که برای هر محیط، با توجه به نوع مسئله، نحوه انتشار تاثیرات و همچنین احتمال تاثیرپذیری، بهترین معیارمی تواند متفاوت باشد. در ادامه معیار جدیدی از ترکیب وزن دار شاخص های مرکزیت که از طریق الگوریتم ژنتیک به دست آمده است ارائه شده است و این معیار، در آزمایشات انجام شده کارآیی موثری از خود نشان داده است .در این تحقیق برای اثبات کار از چند مجموعه دادهواقعی استفاده گردیده و نشان داده شده است که روش پیشنهادی می تواند کارایی و دقت را افزایش دهد.
Keywords:
گره فعال، گره تاثيرگذار ،مدل انتشار، بيشينه سازي انتشار، شاخص هاي مركزيت، تحليل شبكه هاي اجتماعي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282629/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریف زاده، فائزه و کافی، سمیه و براری، مرتضی،1393،ارائه روشی جدید برای شناسایی گره های فعال و تاثیرگذار در شبکه های اجتماعی،همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات ،تهران،،،https://civilica.com/doc/282629
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شریف زاده، فائزه؛ سمیه کافی و مرتضی براری)
برای بار دوم به بعد: (1393، شریف زاده؛ کافی و براری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- روانشناسی فضای سبز
- شناسایی گره های تأثیرگذار در شبکههای اجتماعی بر اساس روش تصمیمگیری چندمعیاره
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- BSFS: A Bidirectional Search Algorithm for Flow Scheduling in Cloud Data Centers
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Social Groups Detection in Crowd by Using Automatic Fuzzy Clustering with PSO
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.