سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روش ترکیبی انتخاب ویژگی برای متن کاوی فارسی مبتنی بر الگوریتم های تکاملی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,692

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CSITM01_552

Index date: 1 September 2014

روش ترکیبی انتخاب ویژگی برای متن کاوی فارسی مبتنی بر الگوریتم های تکاملی abstract

امروزه با افزایش روز افزون حجم اطلاعات متنی، وجود روش های طبقه بندی متون ضروری به نظر می رسد. همچنین با رشدفزاینده ی منابع متنی فارسی این مهم بیشتر احساس می شود هرچند که هنوز کارهای صورت گرفته مخصوصاً در زمینه ی طبقهبندی متون فارسی به گستردگی لاتینی، چینی و غیره نیست .در این مقاله یک سیستم برای طبقه بندی متون فارسی ارائه شده استکه توانسته معیارهای دقت، فراخوانی و کارایی کل را بهبود ببخشد. برای رسیدن به این هدف در این سیستم پس از پیش پردازشمتون و استخراج ویژگی، برای کاهش ابعاد بردار ویژگی، یک روش بهبودیافته جدید انتخاب ویژگی مبتنی بر الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات (PSO) نوآوری شده است. نهایتاً روشهای طبقه بندی بر روی بردار ویژگی کاهش داده شده اعمال شده است. برای ارزیابی روش انتخاب ویژگی در سیستم طبقه بندی ارائه شده، طبقه بندی کننده های ماشین بردار پشتیبان (SVM)، بیزین ساده به کارگرفته شده است. نتایج آزمایشهای به دست آمده از اجرای سیستم ارائه شده بر روی مجموعه متون همشهری، حاکی از بهبود دقت، فراخوانی و کارایی کل آن است. هر چند که طبقه بندی کننده ی SVM در این تحقیق از عملکرد بهتری برخوردار است.

روش ترکیبی انتخاب ویژگی برای متن کاوی فارسی مبتنی بر الگوریتم های تکاملی Keywords:

روش ترکیبی انتخاب ویژگی برای متن کاوی فارسی مبتنی بر الگوریتم های تکاملی authors

اکرم رشدی

گروه کامپیوتر ٬ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ٬ ایران

شاهین اکبرپور

گروه علوم کامپیوتر ٬ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ٬ ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A.yoosofan _ and M.zolghadri 2, _ an automatic method for ...
. Aljaly 1 and o.frieder 2, _ improving the retrieval ...
. A. Selamat _ and S. Omatu 2, "Web page ...
. A. El-Halees, " Arabic Text Classification Using Maximum Entropy ...
. A.Khan, B.Baharudin, _ Review of Machine Learning Algorithms for ...
. B.Bina, M.Ahmadi, "Farsi Text Classification Using N-Grams and Knn ...
. B.Bina, M.Amadi, "Farsi Text Classification Using N-Grams and Knn ...
M. saleh 1, _ list of dissertatios on Persian language ...
M. shamsfard 1, _ processing Persian text: past finding and ...
. M. litvak _ and M. last 2, _ classification ...
. V. gupta and S. lehal, _ a Survey of ...
. Y. Yang and J.O. Pedersen, _ comparative study on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روش ترکیبی انتخاب ویژگی برای متن کاوی فارسی مبتنی بر الگوریتم های تکاملی" توسط اکرم رشدی، گروه کامپیوتر ٬ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ٬ ایران؛ شاهین اکبرپور، گروه علوم کامپیوتر ٬ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ٬ ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بردار ویژگی، طبقه بندی ، ماشین بردار پشتیبان، پیش پردازش، استخراج ویژگی، کاهش ابعاد هستند. این مقاله در تاریخ 10 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2692 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با افزایش روز افزون حجم اطلاعات متنی، وجود روش های طبقه بندی متون ضروری به نظر می رسد. همچنین با رشدفزاینده ی منابع متنی فارسی این مهم بیشتر احساس می شود هرچند که هنوز کارهای صورت گرفته مخصوصاً در زمینه ی طبقهبندی متون فارسی به گستردگی لاتینی، چینی و غیره نیست .در این مقاله یک سیستم برای طبقه بندی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی متن کاوی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله روش ترکیبی انتخاب ویژگی برای متن کاوی فارسی مبتنی بر الگوریتم های تکاملی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.