سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعات پتروگرافی توده های نفوذی و اسکارنهای وابسته در منطقه هاشم آباد

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,864

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_100

Index date: 25 March 2007

مطالعات پتروگرافی توده های نفوذی و اسکارنهای وابسته در منطقه هاشم آباد abstract

منطقه هاش مآباد دارای تنوع سنگهای بسیار گسترد های است. منطقه مورد مطالعه در ٢٠ کیلومتری جنوب غربی نائین و نزدیکی هاش مآباد قرار گرفته است. منطقه هاش مآباد دارای تنوع سنگهای بسیار گسترد های است. سنگهای آذرین درونی شامل گرانیت، گرانودیوریت و تونالیت م یباشد. این تود ههای نفوذی در بعضی نقاط با سنگهای آهکی کرتاسه تماس حاصل کرده و موجب تشکیل اسکارن در منطقه شد هاند. اسکارنهای منطقه برحسب مجموعه کان یها و پاراژنزها به چهار دسته تقسیم م یشوند، این اسکارنها شامل : ١ اکتینولیت مگنتیت اسکارن ٢ کلینوپیروکسن پلاژیوکلاز اسکارن ٣ مگنتیت گارنت اسکارن ٤ گارنتیت اسکارن م یباشند. گسترد هترین این اسکارنها، اکتینولیت، مگنتیت اسکارن است و مهمترین کانی تشکی لدهنده آن مگنتیت م یباشد. مطالعات ژئوشیمیایی نشان م یدهد که ترکیب تود ههای نفوذی در محدوده کالکوآلکالن قرار می گیرند.

مطالعات پتروگرافی توده های نفوذی و اسکارنهای وابسته در منطقه هاشم آباد authors

بتول تقی پور

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

علیرضا لله گانی

دانشجوی دکتری دانشگاه اصفهان، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

علی قاسمی

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

حسن فکری

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، ع.، 1366، پتروگرافی و پترولوژی توده‌های نفوذی و اسکارنهای ...
اسمیرنوف، و. ای.، 1976، زمین‌شناسی ذخایر معدنی : ترجمه علیپور، ...
لامه‌گانی، علیرضا، 1380، پتروگرافی و ژئوشیمی توده‌های نفوذی و دگرگونی ...
Best, M. G., 1982, igneous _ Metamorphic Petrology : Freeman ...
Davoudzade, M., 1969, Geology _ Petrology of the qrea North ...
Deer, W. A., R. _ Howie, and J. Zussman, 1966, ...
Einaudi, M., & D. M. Burt., 1982, Introduction - Terminology, ...
_ Hassanzadeh, J., 1993, Metallogenic _ Tec tonomagmatic events in ...
Hurt, S. R., 1970, Ancient and modern volcanic rocks; q ...
Irvine, T. N., and W. R. A. Baragar, 1971, A ...
Meinert, L. D., 1992, Skarn and skarn deposits : Geoscience ...
Meinert, L. D., 1995, igneous Petrogenesis and Skarn deposits : ...
Middlemost, E. A. K., 1985, Magma and Magmatio rocks an ...
Middlemost, E. A. K., 1990, Toward _ Comprehensive Classification of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعات پتروگرافی توده های نفوذی و اسکارنهای وابسته در منطقه هاشم آباد" توسط بتول تقی پور، عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ علیرضا لله گانی، دانشجوی دکتری دانشگاه اصفهان، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان؛ علی قاسمی، عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ حسن فکری، عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1864 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه هاش مآباد دارای تنوع سنگهای بسیار گسترد های است. منطقه مورد مطالعه در ٢٠ کیلومتری جنوب غربی نائین و نزدیکی هاش مآباد قرار گرفته است. منطقه هاش مآباد دارای تنوع سنگهای بسیار گسترد های است. سنگهای آذرین درونی شامل گرانیت، گرانودیوریت و تونالیت م یباشد. این تود ههای نفوذی در بعضی نقاط با سنگهای آهکی کرتاسه تماس حاصل کرده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعات پتروگرافی توده های نفوذی و اسکارنهای وابسته در منطقه هاشم آباد با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.