سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ویژگی های ژئوشیمیایی و خاستگاه تکتونوماگمایی استوک گرانیتوئیدی آب تلخون واقع در شمال شرق سیرجان ، استان کرمان

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,399

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_111

Index date: 25 March 2007

ویژگی های ژئوشیمیایی و خاستگاه تکتونوماگمایی استوک گرانیتوئیدی آب تلخون واقع در شمال شرق سیرجان ، استان کرمان abstract

استوک گرانیتوئیدی آب تلخون با سن احتمالی الیگوسن و روند شرقی-غربی در شمال شرق شهرستان سیرجان در جنوب شرقی کمربند ماگمایی ارومیه دختر(نوار دهج-ساردوئیه) در استان کرمان قرار دارد. ترکیب سنگ شناسی این توده بطور اصلی از نوع گرانودیوریت و مونزوگرانیت و در مواردی دیوریت،کوارتز دیوریت، کوارتزمونزودیوریت، سینوگرانیت و تونالیت می باشد. آنکلاوهای توده گرانیتوئیدی آب تلخون را می توان به دو نوع آنکلاوهای کاملأ بیگانه و آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک تقسیم نمود که احتمالأ آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک این توده در اثر پدیده اختلاط ماگمایی حاصل شده اند. در استوک گرانیتوئیدی آب تلخون شواهدی مسلم از پدیده اختلاط نیز به چشم میخورد. بر اساس مطالعات ژئوشیمیایی توده گرانیتوئیدی آب تلخون کالکوآلکالن (غنی از پتاسیم) و از نوعI کوردیلرائی، متاآلومینوس و بعلت فرآیند فرورانش در یک محیط آتشفشانی حاشیه قاره ای تشکیل گردیده است.

ویژگی های ژئوشیمیایی و خاستگاه تکتونوماگمایی استوک گرانیتوئیدی آب تلخون واقع در شمال شرق سیرجان ، استان کرمان authors

مهدی ابراهیم نژاد

دانشگاه شهید باهنر کرمان-دانشکده علوم- گروه زمین شناسی

محسن آروین

دانشگاه شهید باهنر کرمان-دانشکده علوم- گروه زمین شناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- رولینسون، هاگ، 1992. کاربرد داده های ژئوشیمیایی (چاپ اول). ...
- میسون، ب. و مر، ک. ب، 1982. اصول ژئوشیمی. ...
_ NaYOK2O MgO شکل (2) : تعیین سری ماگمایی توده ...
شکل (3) : تعیین درجه غنی شدگی از آومین (مانیار ...
شکل (5) : تعیین موقعیت تکتونیکی توده آب تلخون (پیرس، ...
- Best, M.G. 1982. Igneous and metamorphic petrology. Freeman, 630p ...
- Maniar, P.D. Piccoli, P.M. 1989. Tectonic discrimination of granitoids. ...
- Ronoald Frost, B. 2001. _ Geochemical classification for granitic ...
- Shelly, D, 1993. Igneous and metamorphic rocks umder the ...
- Soesoo, A. 2000. Fractional crystallization _ mantle-derived melt as ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ویژگی های ژئوشیمیایی و خاستگاه تکتونوماگمایی استوک گرانیتوئیدی آب تلخون واقع در شمال شرق سیرجان ، استان کرمان" توسط مهدی ابراهیم نژاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان-دانشکده علوم- گروه زمین شناسی؛ محسن آروین، دانشگاه شهید باهنر کرمان-دانشکده علوم- گروه زمین شناسی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1399 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استوک گرانیتوئیدی آب تلخون با سن احتمالی الیگوسن و روند شرقی-غربی در شمال شرق شهرستان سیرجان در جنوب شرقی کمربند ماگمایی ارومیه دختر(نوار دهج-ساردوئیه) در استان کرمان قرار دارد. ترکیب سنگ شناسی این توده بطور اصلی از نوع گرانودیوریت و مونزوگرانیت و در مواردی دیوریت،کوارتز دیوریت، کوارتزمونزودیوریت، سینوگرانیت و تونالیت می باشد. آنکلاوهای توده گرانیتوئیدی آب تلخون را می توان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ویژگی های ژئوشیمیایی و خاستگاه تکتونوماگمایی استوک گرانیتوئیدی آب تلخون واقع در شمال شرق سیرجان ، استان کرمان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.