سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحولات و تنوع ژئوشیمیایی و پترولوژیکی سنگهای آذرین پتاسیک منطقه لقلان ، شمال شرق اهر در آذربایجان شرقی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,709

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_124

Index date: 25 March 2007

تحولات و تنوع ژئوشیمیایی و پترولوژیکی سنگهای آذرین پتاسیک منطقه لقلان ، شمال شرق اهر در آذربایجان شرقی abstract

توده آذرین منطقه به صورت دو سیل موازی در بخشی از چهارگوش اهر در ١٥ کیلومتری شمالشرق هوراند که در داخل نهشته های تیپ فلیشوئیدی حوضه رسوبی مغان، بخشی از ناحیه کورا – ریونی تزریق شده ، قرار گرفته اند. سنگهای پلوتونیک منطقه در محدوده اسکسیت، سینو گابرو، مونزودیوریت و سنگهای ولکانیکی منطقه در محدوده فنولیت تفریتی و تفریت فنولیتی قرار می گیرند. بررسیهای پتروگرافی و ژئوشیمایی نشانگر هم ماگما بودن سنگهای آذرین منطقه ، تحت اشباع از سیلیس و آلکالن غنی ازپتاسیم است. سنگهای این منطقه از عناصرLREE و LILE غنی بوده واین ویژگی می تواند ناشی از تشکیل ماگمای مولد از گوشته عمیق با ترکیب گارنت لرزولیتی ،با نرخ ذوب کم ،در شرایط فشار بالا و فوگاسیته بالایCO٢/H٢O که باتوجه به محسوس نبودن آنومالی منفی Nb آلکالن بودن سنگها ، سرعت زیاد و در حین صعود و عبور از پوسته قاره ای با مواد پوسته ای نمی تواند آلایش یابند و با توجه به غنی شدگی از عناصر ناسازگاری مانندRb و Ba در ارتباط با نقش فازهای سیال در ماگما باشند .بررسی محیط تکتونیکی در دیاگرا مهای مربوط به سنگهای پتاسیک بیانگر شکل گیری این مجموعه در کمربندهای کوهزایی ، مرتبط با قوس و قوسهای بعد تصادم می باشد.

تحولات و تنوع ژئوشیمیایی و پترولوژیکی سنگهای آذرین پتاسیک منطقه لقلان ، شمال شرق اهر در آذربایجان شرقی authors

هانیه صادق زاده خسروشاهی

گروه زمین شناسی دانشگاه تبریز

علی عامری

گروه زمین شناسی دانشگاه تبریز

محمد محمدزاده

گروه معدن، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-صادق زاده خسروشاهی، هانیه.384 1.بررسی پترولوژیکی و ژئوشیمیایی سنگهای پلوتونیکی ...
pp. ه -Cox et al, 1979.The inter pretation of igneous ...
-Dela Roche et al, 1980.A classifycation of volcanic and plotonic ...
-Irvine, T.N.Baragar, W.r.1971. A guid to the Chemical Classification of ...
-Middlemost , E.A.K.1 985.Muagma and magmatic rocks.Longman , London. ...
.25pp؟ -Rollinson , H.1 993.Using geochemical data: Evalation , presentation ...
-Streckeisen , A.1 976.To each plotonic rocksits proper name.Earth Sci.Rev.1 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحولات و تنوع ژئوشیمیایی و پترولوژیکی سنگهای آذرین پتاسیک منطقه لقلان ، شمال شرق اهر در آذربایجان شرقی" توسط هانیه صادق زاده خسروشاهی، گروه زمین شناسی دانشگاه تبریز؛ علی عامری، گروه زمین شناسی دانشگاه تبریز؛ محمد محمدزاده، گروه معدن، دانشگاه صنعتی سهند تبریز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1709 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توده آذرین منطقه به صورت دو سیل موازی در بخشی از چهارگوش اهر در ١٥ کیلومتری شمالشرق هوراند که در داخل نهشته های تیپ فلیشوئیدی حوضه رسوبی مغان، بخشی از ناحیه کورا – ریونی تزریق شده ، قرار گرفته اند. سنگهای پلوتونیک منطقه در محدوده اسکسیت، سینو گابرو، مونزودیوریت و سنگهای ولکانیکی منطقه در محدوده فنولیت تفریتی و تفریت فنولیتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحولات و تنوع ژئوشیمیایی و پترولوژیکی سنگهای آذرین پتاسیک منطقه لقلان ، شمال شرق اهر در آذربایجان شرقی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.