سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت گردشگری مناطق ساحلی با رویکرد اکوسیستمیسواحل دریای خزر - استان گیلان

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 845

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TOURISM01_292

Index date: 5 September 2014

مدیریت گردشگری مناطق ساحلی با رویکرد اکوسیستمیسواحل دریای خزر - استان گیلان abstract

این تحقیق طی دوره یک ساله 91- 1390 با هدف تکمیل اطلاعات و جمع آوری داده های مورد نیاز جهت معرفی مناطق حساس استان گیلان به انجام رسید. در این پژوهش ویژگی های زیست محیطی، بوم شناسی و زمین ریخت شناسی تالاب های بین المللی و مناطق حساس استان گیلان شامل تالاب های امیرکلایه ،کیاشهر(پارک ملی بوجاق) و انزلی (سرخانکل،سلکه و سیاه کشیم ) مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس نقشه های GIS و از طریق نرم افزار ArcGIS تعیین تعیین موقعیت و وضعیت دقیق قرار گرفت. مناطق ساحلی ایران در کناره دریای خزر شامل محدوده سه استان گیلان، مازندران و گلستان با طول خط ساحلی حدود 890 کیلومتر می باشد. این ناحیه با دارابودن ویژگی های خاص و منحصر بفرد اکولوژیکی، محیط زیستی و جغرافیایی، نقش بسیار مهمی را در فرآیند مدیریت محیط زیست مناطق ساحلی عهده دار می باشد. برخورداری از تنوع زیستی گونه ای و زیست گاهی، پراکنش جوامع گیاهی و جانوری منحصر بفرد، وجود ذخایر و منابع زیستی و غیر زیستی ارزشمند، زمینه های گردشگری و از طرفی تاثیرپذیری از منابع آلاینده و آلودگی های شهری _ روستایی، صنعتی و کشاورزی موجب گردیده است که برنامه ریزی و اجرا مدیریت زیست محیطی از پیچیدگی های خاصی برخوردار باشد. با توجه به سابقه نه چندان طولانی مدل استاندارد اکولوژیک مناطق ساحلی- دریایی CMECS پایه گذاری و ارائه گردیده که به عنوان یک علم جدید و مدل منحصر به فرد برای مدیریت سواحل به کار گرفته شده است.

مدیریت گردشگری مناطق ساحلی با رویکرد اکوسیستمیسواحل دریای خزر - استان گیلان Keywords:

مدیریت گردشگری مناطق ساحلی با رویکرد اکوسیستمیسواحل دریای خزر - استان گیلان authors

فریدون عوفی

عضو هیئت علمی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - تهران

مهناز ربانی ها

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور – تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح. 1377.فرهنگ جغرافیایی بندرانزلی(جلد 15). انتشارات ...
- سویزی، هاشم. نظامی بلوچی، شعبانعلی. عوفی، فریدون. خارا، حسین.1391. ...
- علیزاده، ح. 1383. مقدمه ای بر ویژگی های دریای ...
- ممدوف، ر و خوشروان، 5.، مترجم علی شمسی.1391 .اطلس ...
- عوفی، فریدون. ربانی ها، مهناز. دانه کار، افشین . ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت گردشگری مناطق ساحلی با رویکرد اکوسیستمیسواحل دریای خزر - استان گیلان" توسط فریدون عوفی، عضو هیئت علمی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - تهران؛ مهناز ربانی ها، عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور – تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی توریسم وگردشگری سبز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری ساحلی، اکوسیستم محور، تالاب بین المللی، دریای خزر، گیلان هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 845 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق طی دوره یک ساله 91- 1390 با هدف تکمیل اطلاعات و جمع آوری داده های مورد نیاز جهت معرفی مناطق حساس استان گیلان به انجام رسید. در این پژوهش ویژگی های زیست محیطی، بوم شناسی و زمین ریخت شناسی تالاب های بین المللی و مناطق حساس استان گیلان شامل تالاب های امیرکلایه ،کیاشهر(پارک ملی بوجاق) و انزلی (سرخانکل،سلکه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت گردشگری مناطق ساحلی با رویکرد اکوسیستمیسواحل دریای خزر - استان گیلان با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.