سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازنگری لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی سازند تاربور در محل برش نمونه (کوه گدایون شیراز)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,694

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_185

Index date: 25 March 2007

بازنگری لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی سازند تاربور در محل برش نمونه (کوه گدایون شیراز) abstract

سازند تاربور در کوه گدایون فارس ( شمال شرق شیراز)، درست در محل برش نمونه مورد بررسی چینه شناسی مجدد قرار گرفت و با پیمایش صحرائی ، نمونه برداری و مطالعه بیش از ۳۰۰ مقطع نازک میکروسکپی و همچنین بررسی تعدادی نمونه شسته شده، اطلاعات جدیدی بویژه در مورد مرزهای پایینی و بالایی آن بدست آمده است. از جمله اطلاعات جدید اینکه مارنهای قرمز و سبز در مرز بالایی سازند تاربور که قبلاً در قالب سازند ساچون معرف یشده بود بر روی ۵۳۴ متر آهکهای ریفی واقع م یباشد. بررسی های اخیر مشخص شد این مارنها با رخساره پلاژی ک (حاوی فرآمینیفرهای پلانکتون فراوان) هستند و تحت مجموعه ساب زون Globotruncana aegyptica قرار می گیرند . سن رسوبات حاوی مجموعه پلانکتونی فوق ماستریشتین میانی می باشد و بیانگر زبانه سازند گورپی(Gurpi tongue) است و در ادامه آن تناوب مارن و سنگ آهک و در انتها آه کهای صخیم لایه تا توده ای ریفی رودیستی تاربور قرار دارد. در برش نمونه با وصف موارد فوق ضخامت سازند تاربور ۶۹۲ متر و به سن ماستریشتین م یباشد و بعد از این ضخامت مرز بالایی بتوسط گسل محدود م یشود و بدنبال آن تاقدیس کوچکی تشکیل شده است که موجب شده مرز بالایی سازند تاربور نامشخص باشد. در این مقاله ضمن توصیف جدیدی از سازند تاربور در برش نمونه، بدلیل .نامشخص بودن مرز بالایی آن پیشنهاد انتخاب برش مکمل (متمم) در محل دیگری برای سازند تاربور توصیه شده است

بازنگری لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی سازند تاربور در محل برش نمونه (کوه گدایون شیراز) authors

حسن امیری بختیار

دانشجوی دکتری زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران

احمد شمیرانی

استاد گروه زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران

عباس صادقی

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران

حسین وزیری مقدم

دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باغبانی، د. و همکاران، (1382)، بررسی تحولات جغرافیای گذشته و ...
صفری، ا. (1384)، چینه نگاری زیستی، محیط‌های رسوبی و چینه‌نگاری ...
مطیعی، ه. (1372)، چینه شناسی زاگرس، انتشارات سازمان زمین شناسی ...
James, G.A & Wynd, J. G. (1965) : Stratigraphic Nomenclature ...
Loeblich, A.R., & Tappan H.J.R., (1988); Foraminiferal Genera and Their ...
Robaszynski, F., & Caron, M. (1995), Foraminifera Planktoniqiue du Cretace, ...
Stoneley, R. (1975), Evolution of the Continental margin bounding a ...
Wynd, J.G.(1965) Biofacies of the Iranian of consortium agreement area, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازنگری لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی سازند تاربور در محل برش نمونه (کوه گدایون شیراز)" توسط حسن امیری بختیار، دانشجوی دکتری زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ احمد شمیرانی، استاد گروه زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ عباس صادقی، استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ حسین وزیری مقدم، دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1694 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازند تاربور در کوه گدایون فارس ( شمال شرق شیراز)، درست در محل برش نمونه مورد بررسی چینه شناسی مجدد قرار گرفت و با پیمایش صحرائی ، نمونه برداری و مطالعه بیش از ۳۰۰ مقطع نازک میکروسکپی و همچنین بررسی تعدادی نمونه شسته شده، اطلاعات جدیدی بویژه در مورد مرزهای پایینی و بالایی آن بدست آمده است. از جمله اطلاعات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازنگری لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی سازند تاربور در محل برش نمونه (کوه گدایون شیراز) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.