سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آب بندی قطعه دوم تونل نوسود

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,019

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_291

Index date: 25 March 2007

ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آب بندی قطعه دوم تونل نوسود abstract

جریان آب در پروژ ههای تون لسازی همواره به عنوان یکی از مشکلاتی که م یتواند باعث کاهش نرخ پیشروی و افزایش هزین ههای نگهداری مطرح شود، فعالیت های اجرائی را تحت شعاع قرار م یدهد. بدی نترتیب ضروری است که مقدار جریان آب ورودی در بخ شهای مختلف به داخل تونل حت یالمقدور پی شبینی و در ملاحظات تون لسازی در نظر گرفته شود. تونل نوسود بخشی از پروژه تأمین آب دش تهای گرمسیری غرب کشور است که بخشی از آب رودخانه سیروان را به سمت دش تهای جنوبی منتقل م یکند. ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آ ببندی قطعه دوم تونل نوسود (از لیله تا ازگله)، مورد بحث این مقاله م یباشد. در این بررسی ابتدا با توجه به آزمایشات فشار آب (لوژن) انجام شده در گمان ههای حفاری، شناسایی نواحی گسلی و همچنین حضور چشم هها در امتداد تونل، میزان آب نفوذی به داخل تونل برآورد شده است. همچنین با توجه به استفاده آب انتقالی در بخش کشاورزی، تنها دلیلی که اجرای آ ببندی را اجتنا بناپذیر م یکند، حضور یو نهای مضر در آب زیرزمینی برای آبیاری و احتمال تخریب پوشش بتنی تونل و همچنین وجود آب بعنوان مانع در اجرای سریعتر حفاری م یباشد.

ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آب بندی قطعه دوم تونل نوسود Keywords:

ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آب بندی قطعه دوم تونل نوسود authors

داریوش طاهری

دانشجوی دکترای زمی نشناسی مهندسی، موسسه مهندسین مشاور ایمن سازان

عباس افتخاری

کارشناس ارشد تکتونیک، موسسه مهندسین مشاور ایم نسازان

محمدرضا خانی

کارشناس زمین شناسی، کارشناس موسسه مهندسین مشاور ایمن سازان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- جل چهارم گزارش مهندسین مشاور لار(1382)، زمین‌شناسی مهندسی پروژه ...
Bell. F.G, (2004), "Engineering Geology in Construction", Spon Press. ...
Chin-Fu. T, Bernier. F, Davies. C, (2005), _ G eoh ...
Heuer, R.E, (1995), "Estimating Rock-Tunnel water Inflow", Proceeding of the ...
Kramer. G, Roach. M, (1998), "Grouting of TBM Rock Tunnel ...
Rayner, J, H, (2002), "Estimating Ground water Inflow into Hard-Rock ...
- RGnka. E & Suokko. T , (2004), "Fennoscadian 3rd ...
.9 - Thuro. K, (2000), "Gypsum karst problems along an ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آب بندی قطعه دوم تونل نوسود" توسط داریوش طاهری، دانشجوی دکترای زمی نشناسی مهندسی، موسسه مهندسین مشاور ایمن سازان؛ عباس افتخاری، کارشناس ارشد تکتونیک، موسسه مهندسین مشاور ایم نسازان؛ محمدرضا خانی، کارشناس زمین شناسی، کارشناس موسسه مهندسین مشاور ایمن سازان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل نوسود، آب زیرزمینی، آب بندی، جریان پایدار، جریان اولیه هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3019 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جریان آب در پروژ ههای تون لسازی همواره به عنوان یکی از مشکلاتی که م یتواند باعث کاهش نرخ پیشروی و افزایش هزین ههای نگهداری مطرح شود، فعالیت های اجرائی را تحت شعاع قرار م یدهد. بدی نترتیب ضروری است که مقدار جریان آب ورودی در بخ شهای مختلف به داخل تونل حت یالمقدور پی شبینی و در ملاحظات تون ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی میزان آب ورودی و لزوم اجرای آب بندی قطعه دوم تونل نوسود با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.