سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران و ارزشهای کاربری آنها

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,138

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HERBAL03_034

Index date: 5 September 2014

گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران و ارزشهای کاربری آنها abstract

بررسی، شناسایی و معرفی گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران با تکیه بر اطلاعات قدیم و جدید به دلیل کاربریهای متنوع آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تاج خروسها از خانواده Amaranthaceae هستند، گونههای این جنس سریع الرشد و جزء گیاهان C4 بوده و تولید بیوماس بالایی دارند، همچنین در برابر شرایط اکولوژیکی سخت نظیر کم آبی، خشکی هوا و گرما مقاومند، بعلاوهشامل گونههای علف هرز، زینتی، شبه غله و دارویی هستند و لذا لازم است بیشتر مورد توجه قرار گیرند این تحقیق با مطالعه بیش از 1000 نمونه هرباریومی، کاشت و بررسی میدانی 12 گونه و رقم زراعی وزینتی و همچنین مطالعات صحرایی گونههای خودرو و علف هرز این جنس در طول سالهال 1387 تا 1391 انجام گرفته است. گیاهان این جنس اغلب جزء علفهای هرز مهم مزارع و باغها هستند و پراکنش وسیعی در ایران دارند نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد جنس Amaranthus در ایران دارای 14 گونه و 5 زیرگونه است که در بیشتر مناطق کشور به عنوان علف هرز پراکنش دارند، البته تعدادی از گونههای این جنس در ایران به عنوان گیاه زینتی و برخی نیز در کشورهای دیگر به عنوان غله و سبزی خوراکی کاشته میشوند. بعلاوه محدوده پراکنش جغرافیایی هر یک از گونه های این جنس در ایران تعیین گردید، همچنین گونه های خودرو، بومیشده و ارقامی که به ایران وارد شده اند نظیر کولتیوارهای Amaranthus A. cruentus ، hypochondriacus و .A. tricolor مشخص شد.

گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران و ارزشهای کاربری آنها Keywords:

, Amaranthus , مطالعات هرباریومی و میدانی , پراکنش جغرافیایی , علف هرز

گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران و ارزشهای کاربری آنها authors

رحمان آزادی

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آزادی، ر 139: فلور ایران، شماره 75 تیره تاج‌خروس، (Amaranthacea) ...
شیمی، پ و ترمه، ف 1382: علفهای هرز ایران، انتشارات ...
Aellen, P. 1972: Amaranthaceae in K. H. Rechinger (ed.) Flora ...
Costea, M. & Tadrif, F. J. 2003a: The name of ...
Costea, M. & Tardif, F. J. 2003: The biology of ...
National Research Council 1984: Amaranth: Modern prospects for an ancient ...
Sauer, .J. D. 1950b.: The grain amaranths. A survey of ...
http ://amara nthinstitute. org/index. ...
A. hypochondri acus 10. A. powelli ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران و ارزشهای کاربری آنها" توسط رحمان آزادی، عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی گیاهان دارویی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ،Amaranthus ، مطالعات هرباریومی و میدانی، پراکنش جغرافیایی، علف هرز هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4138 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی، شناسایی و معرفی گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران با تکیه بر اطلاعات قدیم و جدید به دلیل کاربریهای متنوع آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تاج خروسها از خانواده Amaranthaceae هستند، گونههای این جنس سریع الرشد و جزء گیاهان C4 بوده و تولید بیوماس بالایی دارند، همچنین در برابر شرایط اکولوژیکی سخت نظیر کم آبی، خشکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله گونه های تاج خروس (Amaranthus) در ایران و ارزشهای کاربری آنها با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.