سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر بخشی فناوری اطلاعات در نظام سلامت از دیدگاه اساتید مدارک پزشکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 800
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCITHS01_033

Index date: 5 September 2014

بررسی اثر بخشی فناوری اطلاعات در نظام سلامت از دیدگاه اساتید مدارک پزشکی abstract

شناخت تاثیرات بالقوه فناوری اطلاعات در صنعت خدمات سلامت می تواند به عنوان پایه ای جهت برنامه ریزی استراتژیک به منظور ارتقا دستاوردهای نظام سلامت مبتنی بر فناوری تلقی گردد. بی تردید اعضا هیات علمی حرفه مدارک پزشکی که در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تعلیم و تربیت دانشجویان این رشته به عنوان متخصصان آینده نظام اطلاعات سلامت همت گمارده اند، نقش ارزنده ای در ارتقا دانش و آگاهی دانشجویان در زمینه کاربرد اثر بخشی فناوری اطلاعات در نظام سلامت ایفا می نماید.مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی و روش دلفی پرسشنامه ای جهت بررسی اثر بخشی فناوری اطلاعات در نظام سلامت در میان اساتید گروه مدارک پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ( 17 دانشگاه) توزیع گردید. این پرسشنامه شامل سه بخش مدیریت اطلاعات سلامت (در زمینه ارتقا کمی و کیفی مستندات، پیگیری و ارجاع، مدیریت تقاضا و سیستم درآمد و هزینه)،تحقیقات و آموزش علوم پزشکی بود. به منظور بررسی رابطه بین متغیرهای پژوهش از آزمون مربع کای و تست دقیق فیشر استفاده شده است.

بررسی اثر بخشی فناوری اطلاعات در نظام سلامت از دیدگاه اساتید مدارک پزشکی authors

مقاله فارسی "بررسی اثر بخشی فناوری اطلاعات در نظام سلامت از دیدگاه اساتید مدارک پزشکی" توسط کیوان کاوه، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ پیمان کاوه؛ ندا شجاعی زاده؛ حسین فتحی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری اطلاعات در نظام سلامت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 800 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناخت تاثیرات بالقوه فناوری اطلاعات در صنعت خدمات سلامت می تواند به عنوان پایه ای جهت برنامه ریزی استراتژیک به منظور ارتقا دستاوردهای نظام سلامت مبتنی بر فناوری تلقی گردد. بی تردید اعضا هیات علمی حرفه مدارک پزشکی که در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تعلیم و تربیت دانشجویان این رشته به عنوان متخصصان آینده نظام اطلاعات سلامت همت ... .