سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اجرای برنامه های آموزشی الکترونیکی مداوم، راهی بسوی توسعه منابع انسانی و توانمند سازی اساتید و دانشجویان دانشگاهها

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 657
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCITHS01_132

Index date: 5 September 2014

اجرای برنامه های آموزشی الکترونیکی مداوم، راهی بسوی توسعه منابع انسانی و توانمند سازی اساتید و دانشجویان دانشگاهها abstract

امروزه تمام کشورها خصوصا کشورهای توسعه یافته به این حقیقت دست یافته اند که راز برتری هر ملتی سرمایه گذاری در منابع انسانی است در گذشته به علت سادگی جوامع و فناوری محدود ساختار سازمانهای آموزشی و کارکردهای آنها عموما ساده و ابتدائی بود و هر فرد میتوانست ظرف مدت کوتاهی از طریق کارآموزی با آموزشهای استاد شاگردی آموزش ببیند. در عصر کنونی موضوع آموزش هر کجا و هر زمان و یادگیری مادام العمربه عنوان یک اصل پذبرفته شده است که نگاه سنتی به آموزش های مقطعی را نفی میکند. با توجه به رشد سریع علوم و تکنولوژی و سرعت رشد دانش بشری که بسیاری از ما یارای همراهی با این روند نبوده سیستم های آموزشی قرن حاضر رابر آن داشت تاحهت به روز رسانی دانش فردی خصوصا در عرصه های آموزشی به آموزش الکترونیک که بعد اساسی آموزش در سالهای آتی خواهد بود پرداخته تا ضمن استفاده سریع و به موقع موجب پیشرفت و توسعه آن سازمان گردد.

اجرای برنامه های آموزشی الکترونیکی مداوم، راهی بسوی توسعه منابع انسانی و توانمند سازی اساتید و دانشجویان دانشگاهها Keywords:

اجرای برنامه های آموزشی الکترونیکی مداوم، راهی بسوی توسعه منابع انسانی و توانمند سازی اساتید و دانشجویان دانشگاهها authors

مقاله فارسی "اجرای برنامه های آموزشی الکترونیکی مداوم، راهی بسوی توسعه منابع انسانی و توانمند سازی اساتید و دانشجویان دانشگاهها" توسط لیدا فتاحی زاده، دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛ سعید حاجی آقا جانی؛ نجمه حقیقت نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری اطلاعات در نظام سلامت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش الکترونیکی، نیروی انسانی، کارگاه های آموزشی هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 657 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه تمام کشورها خصوصا کشورهای توسعه یافته به این حقیقت دست یافته اند که راز برتری هر ملتی سرمایه گذاری در منابع انسانی است در گذشته به علت سادگی جوامع و فناوری محدود ساختار سازمانهای آموزشی و کارکردهای آنها عموما ساده و ابتدائی بود و هر فرد میتوانست ظرف مدت کوتاهی از طریق کارآموزی با آموزشهای استاد شاگردی آموزش ببیند. ... .