سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ICECI: زیر ساخت فن آوری اطلاعات صدمات

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,251
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCITHS01_176

Index date: 5 September 2014

ICECI: زیر ساخت فن آوری اطلاعات صدمات abstract

در سال 1997 داده های مربوط به صدمات شغلی 113 کشور و منطقه در کتاب سال آمار کار منتشر شد. بررسی نتایج منتشر شده نشان داد تفاوت بسیاری میان کشورها از نظر پوشش آماری و مفاهیم و طبقه بندی های مورد استفاده وجود دارد و در نتیجه مقایسه آنها امکان پذیر نبود. بنابراین نیاز به یک سیستم بین المللی در زمینه طبقه بندی صدمات شغلی احساس شد.مراکز تحقیقات صدمات برای تسهیل تحلیل داده های مربوط به علل خارجی صدمات باید سیستم اطلاعات صدمات، پایگاه های داده و نرم افزارهایی را ایجاد کنند. یکی از این سیستم ها (International Classification of External Causes of Injury) ICECI می باشد که در سال 2003 در گروه طبقه بندی های بین المللی سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت. در ایجاد ICECI معیارهای زیر در نظر گرفته شده است: 1) ایجاد یک محور جداگانه برای هر مفهوم اصلی2) مفید بودن برای پیشگیری از صدمات3) قابلیت به کارگیری در مراکز مختلف در کلیه کشورها4) قابلیت مقایسه اطلاعات

ICECI: زیر ساخت فن آوری اطلاعات صدمات authors

محترم نعمت الهی

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

مقاله فارسی "ICECI: زیر ساخت فن آوری اطلاعات صدمات" توسط محترم نعمت الهی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ سعید برزگری نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری اطلاعات در نظام سلامت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1251 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال 1997 داده های مربوط به صدمات شغلی 113 کشور و منطقه در کتاب سال آمار کار منتشر شد. بررسی نتایج منتشر شده نشان داد تفاوت بسیاری میان کشورها از نظر پوشش آماری و مفاهیم و طبقه بندی های مورد استفاده وجود دارد و در نتیجه مقایسه آنها امکان پذیر نبود. بنابراین نیاز به یک سیستم بین المللی در ... .