سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عوامل موثر در شکل گیری فضاهای گمشده شهری

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,800

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHCONF01_143

Index date: 5 September 2014

عوامل موثر در شکل گیری فضاهای گمشده شهری abstract

عملکرد گرایی وتقسیم شهر به حوزه های عملکردی،نفوذ وغلبه استفاده از وسایل نقلیه موتوری،آغازی برای حذف فضاهای جمعی شهر بود.عدم ارتباط با تاریخ وطراحی از درون به بیرون،فضاهای شهری را به فضاهای گمشده وبدون استفاده تبدیل کرد.فرآیند معمول توسعه های شهری،باساختمان ها به صورت اشیای مجرد در منظر شهری برخورد می کند ونه به عنوان جزئی از یک کل بزرگ تر مانند خیابان،میدان ویا فضای عمومی در دسترس.تصمیمات پیرامون الگوهای توسعه از نقشه های دوبعدی کاربری زمینی تشکیل شده است که رابطه ی سه بعدی میان ساختمان ها وفضاهای پیرامون آنها ودرک واقعی رفتار انسانی در آنها نادیده گرفته شده است.بنابراین آنچه که در بیشتر فضاهای عمومی نمود پیدا می کند،ضد فضاهای بی شکل هستند.تغییر کاربری مکان های صنعتی،تسهیلات حمل ونقل،زمین های بایر که جزء مالکیت نظامی هستند وساختمان های خالی شده ی متعلق به کاربری های تجاری یا مسکونی،حجم بزرگی از فضاهای هدررفته و بی استفاده را در مراکز شهرها پدید آورنده اند.دراین مقاله به عواملی که باعث شکل گیری فضاهای گمشده درشهرهای معاصر شده اند پرداخته می شود.

عوامل موثر در شکل گیری فضاهای گمشده شهری Keywords:

شکل گیری فضاهای گمشده , تغییر کاربری , فضاهای شهری , شهر , فضای گمشده

عوامل موثر در شکل گیری فضاهای گمشده شهری authors

سامان تبنا

دانشجوی کارشناسی مهندسی فضای سبز،دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

محمدمهدی ضرابی

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

آرزو محتشم

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)

پدرام حصاری

دانشجوی دکتری،دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پاکزاد، جهانشاه، (1386)، سیر اندیشه های شهرسازی، تهران: شرکت عمران ...
جیکوبز، جین، (1386). مرگ و زندگی در شهرهای بزرگ آمریکایی، ...
James Steward Polshk, Preface in Deborah Dietsch and Susanna Steeneken, ...
Urban Design International Conference Syllabus Pittsburgh Pennsylvania, Oct., 1984 ...
Transik, R .(1986), what is Lost Spaces ? in Transik, ...
harry cobb, Harvard University GSD Lectures De. 4, 1981 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عوامل موثر در شکل گیری فضاهای گمشده شهری" توسط سامان تبنا، دانشجوی کارشناسی مهندسی فضای سبز،دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)؛ محمدمهدی ضرابی، عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)؛ آرزو محتشم، دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)؛ پدرام حصاری، دانشجوی دکتری،دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکل گیری فضاهای گمشده،تغییر کاربری،فضاهای شهری،شهر،فضای گمشده هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1800 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عملکرد گرایی وتقسیم شهر به حوزه های عملکردی،نفوذ وغلبه استفاده از وسایل نقلیه موتوری،آغازی برای حذف فضاهای جمعی شهر بود.عدم ارتباط با تاریخ وطراحی از درون به بیرون،فضاهای شهری را به فضاهای گمشده وبدون استفاده تبدیل کرد.فرآیند معمول توسعه های شهری،باساختمان ها به صورت اشیای مجرد در منظر شهری برخورد می کند ونه به عنوان جزئی از یک کل بزرگ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله عوامل موثر در شکل گیری فضاهای گمشده شهری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.