مدلسازی عملکرد انرژی در خانه ای با سه نوع پیکربندی سیستم های گرمایی/ فتو ولتائی درون ساختمانی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 541

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

TIAU01_552

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

در این مقاله قصد داریم نتایج تحقیقات تئوری و عملی مان را در مورد عملکرد انرژی سه سیستم مختلف گرمایی/ فتو ولتائی درون ساختمانی که به منظور گرمایش هوا به صورت مدار باز به کار می روند و گرما را مجددا بازیافت می کنند ارائه کنیم.پیکربندی اول به صورت حالت پایه BIPVلعاب کاری نشده به همراه جریان هوا در قسمت پائینی و پیکربندی دوم حالت اول به همراه یک جمع آوری کننده هوای لعاب کاری شده 1.5 متری عمودی و پیکربندی سوم پنلPV لعاب کاری شده است.این مدل پیشنهادی از داده های تجربی یک خانه تحت آزمایش انرژی خورشیدی با پیکربندی اول استفاده می کند. روابط به دست آمده برای درجه حرارت هوای خروجی سیستمBIPV/Tکه تابعی از تابش خورشید و سرعت جریان هوا در کاواکPV است را می توان برای اتخاذ تصمیمات درباره کنترل فعالیت فن نیز به کار بست تا هوای خروجی درجه حرارت مناسب و دلخواهی داشته باشد. در مورد پیکربندی اول هوای از پیش گرم شده برای سیستمHVACو گرم کردن آب داغ خانگیDHW مناسب تر است. به منظور بدست آوردن هوای خروجی با درجه حرارت بیشتر از کاواکPV واستفاده ازآن درDHW می توان از پیکربندی های دوم و سوم استفاده کرد. با استفاده از پیکربندی دوم می توان حتی در زمستان هم هوای خروجی با درجه حرارت خیلی بالا داشت و در ضمن بازدهی گرمایی را تا حدی بالا برد که بتوان از این سیستم در منابع گرمایی تعبیه شده در بستر خاک نیز استفاده کرد. و در آخر پیکربندی سوم با کاهش تولید الکتریسیته منجر به افزایش چشمگیر دما در پنلPVمی شود.

Keywords:

ساختمان فتوولتائیک یکپارچه , تبادل کننده گرمای آب- هوا , سیستم گرمایی/ فتو ولتائیک درون ساختمانی , آب داغ خانگی , جمع آوری کننده هوای خورشیدی

Authors

م رجایی

مدرس دانشکده برق دانشگاه شریعتی، تهران

ا شمشیری

دانشجوی دانشکده برق دانشگاه شریعتی، تهران