سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر سطوح مختلف علف کش ارادیکان و قارچ کش متالاکسیل بر فعالیت های آنزیمی یک خاک آهکی در شرایط مزرعه ای

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 638
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI11_013

Index date: 18 September 2014

اثر سطوح مختلف علف کش ارادیکان و قارچ کش متالاکسیل بر فعالیت های آنزیمی یک خاک آهکی در شرایط مزرعه ای abstract

امروزه سموم شیمیایی آلی به طور وسیع در کشاورزی مورد ساتفاده قرار می گیرند. غلظت های زیاد برخی از این سموم می تواند برای انسان، گیاهان، ریزجانداران خاکزی و سایر جانداران مضر باشد. یکی از پیامدهای مصرف این نوع ترکیبات در اکوسیستم، کاهش رشد تکثیر و فعالیت میکروب های خاک و در نتیجه تولید آنزیم های حیاتی خاک است. فعالیت های آنزیمی در محیط خاک بسیار مهم محسوب می شود و شاخص مهمی از فعالیت بیولوژی خاک هستند که دربرگیرنده دینامیک چرخه های عناصر غذایی و انتقال انرژی در خاک می باشند.

اثر سطوح مختلف علف کش ارادیکان و قارچ کش متالاکسیل بر فعالیت های آنزیمی یک خاک آهکی در شرایط مزرعه ای authors

مهشید منصورزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی

فایز رئیسی

دانشیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی شهرکرد

خورشید رزمجو

دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

مقاله فارسی "اثر سطوح مختلف علف کش ارادیکان و قارچ کش متالاکسیل بر فعالیت های آنزیمی یک خاک آهکی در شرایط مزرعه ای" توسط مهشید منصورزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی؛ فایز رئیسی، دانشیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی شهرکرد؛ خورشید رزمجو، دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 638 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه سموم شیمیایی آلی به طور وسیع در کشاورزی مورد ساتفاده قرار می گیرند. غلظت های زیاد برخی از این سموم می تواند برای انسان، گیاهان، ریزجانداران خاکزی و سایر جانداران مضر باشد. یکی از پیامدهای مصرف این نوع ترکیبات در اکوسیستم، کاهش رشد تکثیر و فعالیت میکروب های خاک و در نتیجه تولید آنزیم های حیاتی خاک است. فعالیت ... .