سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تغییر کاربری اراضی جنگلی حوزه گلندرود (غرب مازندران) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و ترتیب قرارگیری افق ها

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 713
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI11_712

Index date: 18 September 2014

اثر تغییر کاربری اراضی جنگلی حوزه گلندرود (غرب مازندران) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و ترتیب قرارگیری افق ها abstract

خاک جنگلی به علت دارا بودن مواد آلی نسبتا بالا و ساختمان مناسب همواره مورد توجه بوده اما تغییرد رم دیریت کاربری آنها و اعمال خاک ورزی تاثیر زیادی بر مقدار مواد آلی و دیگر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آن داشته است. بررسی نشان داده تبدیل جنگل ها به زمین های با تناوب زراعی به کاهش کربن آلی خاک و مواد غذایی خاک و نیز تخریب ساختمان خاک منجر می شود.

اثر تغییر کاربری اراضی جنگلی حوزه گلندرود (غرب مازندران) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و ترتیب قرارگیری افق ها authors

علی اصغر احسانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

منوچهر زرین کفش

استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

محمدطاهر نظامی

استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

توفیق احمدی

استادیار گروه جنگلداری و منابع طبیعی دانشگاه آزاد نوشهر چالوس

مقاله فارسی "اثر تغییر کاربری اراضی جنگلی حوزه گلندرود (غرب مازندران) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و ترتیب قرارگیری افق ها" توسط علی اصغر احسانی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ منوچهر زرین کفش، استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ محمدطاهر نظامی، استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ توفیق احمدی، استادیار گروه جنگلداری و منابع طبیعی دانشگاه آزاد نوشهر چالوس نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 713 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خاک جنگلی به علت دارا بودن مواد آلی نسبتا بالا و ساختمان مناسب همواره مورد توجه بوده اما تغییرد رم دیریت کاربری آنها و اعمال خاک ورزی تاثیر زیادی بر مقدار مواد آلی و دیگر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آن داشته است. بررسی نشان داده تبدیل جنگل ها به زمین های با تناوب زراعی به کاهش کربن آلی خاک ... .