سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,290

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HORTISYMP01_010

Index date: 27 September 2014

ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس abstract

این پژوهش به منظور بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو توده آویشن شیرازی استان فارس اجرا شد. در این پژوهش آویشن شیرازی جهرم واستهبان از نظر نوع و مقدار ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مقایسه شدند. پیکره رویشی این توده ها از رویشگاه طبیعی آن ها جمع آوری و خشک گردید. اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر انجام شد.ترکیب های شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) شناسایی و تعیین مقدار گردید. چهل و هفت ترکیب در اسانس آویشن شیرازی توده جهرم شناسایی شد، که در مجموع 99/96 درصد، اسانس را تشکیل دادند. ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس عبارتند از: تیمول (38/89%)، کارواکرول متیل اتر (31/63%)، گاما- ترپینن (7/08%)، گاما-3- کارن (6/67%)، 1 و 8-سینول (2/84%) و کارواکرول استات (2/42%) می باشند. سی و دو ترکیب در اسانس آویشن شیرازی توده استهبان شناسایی شد، که در مجموع 99/54، اسانس را تشکیل دادند ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس عبارتند از: کارواکرول (39/94%)، تیمول (32/92%)، پارا- سیمین (7/15%)، گاما- تریپین (3/36%)، بتا-کاریوفیلین (2/37%)، آلفا-پینین (2/24%) و تیمول متیل (2/18%) می باشند.

ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس Keywords:

ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس authors

رویا نجاری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، استهبان، ایران

اردلان علیزاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، استهبان، ایران

رامین بابادائی سامانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، استهبان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جود، و. 1386. سیستماتیک گیاهی (از دید گاه تبار شناختی). ...
صادق زاده، ل. سفید کن، _ اولیاء، پ. 1385. بررسی ...
صحفی، م. ح. منصوری، ش. شریفی فر، ف. خشنودی، م. ...
Buchanan, R. L. and Shepherd, A. J. 1981. Inhibition of ...
Clark, A. M. 1996. Natural Prodcts as a resource from ...
Eftekhar, F., Zamani, S., Yusefzadi, M., Hadian, Journal. and Nejad ...
Khosravi, A.R., Shokri, H., Tootian, Z., Alizadeh, M. and Yahyaraeyat, ...
Kavoosi, G.H. 2011. Zataria multiflora essential oil reduces diabetic damages ...
Soliman, K. M., Badeaa, R. I. 2002. Effect of oil ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس" توسط رویا نجاری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، استهبان، ایران؛ اردلان علیزاده، دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، استهبان، ایران؛ رامین بابادائی سامانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی محصولات باغبانی، استهبان، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی الکترونیکی مباحث نوین در علوم باغبانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آویشن شیرازی، اسانس، ترکیب های شیمیایی هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2290 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش به منظور بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو توده آویشن شیرازی استان فارس اجرا شد. در این پژوهش آویشن شیرازی جهرم واستهبان از نظر نوع و مقدار ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مقایسه شدند. پیکره رویشی این توده ها از رویشگاه طبیعی آن ها جمع آوری و خشک گردید. اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.