سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انسانی در GM-CSF بهینه سازی تولید ترشحی فرایند ناپیوسته با استفاده از اشریشیاکلی نوترکیب

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,637

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC09_056

Index date: 3 April 2007

انسانی در GM-CSF بهینه سازی تولید ترشحی فرایند ناپیوسته با استفاده از اشریشیاکلی نوترکیب abstract

در این تحقیق، تاثیر غلظت گلیسرول، ماده القا کننده، ساکاروز و زمان القا بر فرایند بیان و انتقال GM-CSF انسانی به فضای پری پلاسمی باکتری اشریشیاکلی نوترکیب در یک بیوراکتور هم زن دار ۲ لیتری در فرایند تخمیر ناپیوسته مطالعه شد . برای بهینه سازی چهار متغیر در سه سطح از طرح آزمایش به روش تاگوچی استفاده ۰ میلی مولار ماده القا کننده و القا در ساعت ششم / شد. پس از بهینه سازی غلظت ۴۰ گرم در لیتر گلیسرول، ۵تخمیر به عنوان نقاط بهینه بدست آمدن د. وجود ساکاروز در محیط کشت باعث تغییر شکلGM-CSF و کاهش تولید آن شد. در شرایط بهینه میزانGM-CSF انسانی تولید شده در پری پلاسم باکتری اشریشیاکلی و بهره دهی حجمی فرایند به ترتیب 71 میلی گرم و 6/45 میلی گرم در لیتر در ساعت بدست امد.

انسانی در GM-CSF بهینه سازی تولید ترشحی فرایند ناپیوسته با استفاده از اشریشیاکلی نوترکیب Keywords:

انسانی در GM-CSF بهینه سازی تولید ترشحی فرایند ناپیوسته با استفاده از اشریشیاکلی نوترکیب authors

سیدصفاعلی فاطمی

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فن آوری ، پژوهشکده صنعت و محیط زیست گروه زیست فرآیند

باقر یخچالی

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، پژوهشکده صنعت و محیط زیست، گروه زیست فرآیند

جعفر توفیقی داریان

دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی و مهندسی ، گروه بیوتکنولوژی

سیدعباس شجاع الساداتی

دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی و مهندسی ، گروه بیوتکنولوژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قنبریان حسین، بررسی بیان پری پلاسمی GM-CSF انسانی نوترکیب تحت ...
شاه علی مریم، کلونینگ و بیان ترشحی عامل تحریک کننده ...
_ همنکنگره ملی مهندسی شیمی ایران، دانشگاه علم و صنعت ...
فاطمی س. ص.، توفیقی داریان ج.، یخچالی ب.، شجاع الساداتی ...
فاطمی س. ص.، "تولید ترشحی GM-CSF انسانی در فرایند کشت ...
_ همن کنگره ملی مهندسی شیمی اران، دانشگاه علم و ...
Seetharam, R. and Sharma, S.K.، Purification and Analysis _ Recombinant ...
Weiss, M. and Belohradskey, B.H.، ،Granulo cyte- macrophage colony stimulating ...
Makrides S. C., "Strategies for achieving high-level expression of genes ...
Burgess A.W., Begley C. G., Johnson G. R., Lopez A. ...
Borjaliloo, S., Zo morodipour, A., Yakhchali, B., and Shojai, S., ...
Fatemi S. S., Yakhchali B., Towfighi Darian J., Shojaosadati S. ...
Kilikian B.V., Suarez I. D., Liria C. W. And Gombert ...
Kiprianov S. M., Moldenhauer G. and Little M., "High level ...
Fatemi S. S., Towfighi Darian J., Yakhchali B., Shojaosadati S. ...
Roy R. K., "A primer on the taguchi method", Van ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انسانی در GM-CSF بهینه سازی تولید ترشحی فرایند ناپیوسته با استفاده از اشریشیاکلی نوترکیب" توسط سیدصفاعلی فاطمی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فن آوری ، پژوهشکده صنعت و محیط زیست گروه زیست فرآیند؛ باقر یخچالی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، پژوهشکده صنعت و محیط زیست، گروه زیست فرآیند؛ جعفر توفیقی داریان، دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی و مهندسی ، گروه بیوتکنولوژی؛ سیدعباس شجاع الساداتی، دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی و مهندسی ، گروه بیوتکنولوژی نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اشریشیاکلی نوترکیب، پری پلاسم، بیوراکتور همزن دار، تخمیر ناپیوسته ، ،GM- CSF تاگوچی هستند. این مقاله در تاریخ 14 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1637 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق، تاثیر غلظت گلیسرول، ماده القا کننده، ساکاروز و زمان القا بر فرایند بیان و انتقال GM-CSF انسانی به فضای پری پلاسمی باکتری اشریشیاکلی نوترکیب در یک بیوراکتور هم زن دار ۲ لیتری در فرایند تخمیر ناپیوسته مطالعه شد . برای بهینه سازی چهار متغیر در سه سطح از طرح آزمایش به روش تاگوچی استفاده ۰ میلی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انسانی در GM-CSF بهینه سازی تولید ترشحی فرایند ناپیوسته با استفاده از اشریشیاکلی نوترکیب با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.