سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

باغ کهنه کاشان، میراث گذشتگان جلوه گاهی از معماری پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,151

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASUSC01_032

Index date: 27 September 2014

باغ کهنه کاشان، میراث گذشتگان جلوه گاهی از معماری پایدار abstract

معماری پایدار - که در واقع زیرمجموعه طراحی پایدار است - را شاید بتوان یکی از جریان های مهم معاصر به حساب آورد که عکس العملی منطقی در برابر مسایل و مشکلات عصر صنعت به شمار می رود. در ایران اگرکمی در معماری سنتی خود دقیق شویم مصداق هایی از معماری پایدار را به خوبی در آثار به جا مانده مشاهده می کنیم واینکه چگونه گذشتگان ما با ارائه تکنولوژیها و تکنیکهای مقید معماری سنتی که برای سرمایش و گرمایش طبیعی در اقلیم گرم و خشک ایران می پرداختند. در گذشته با استفاده از این تکنیکهامردم قادر به زندگی راحتی بدون استفاده از هیچ سیستم تهویه الکتریکی بودند .در این مقاله به بررسی تکنیکهای به کار رفته در باغ فین کاشان یکی از مهمترین و ارزشمندترین آثار به جا مانده از معما ری سنتی ایرانی می پردازیم جایی که به راحتی می توان مصداق های معماری پایدار را مشاهده کرد و دریافت که چگونه معماران در گذشته به جنبه های مهم معماری پایدار توجه داشتند و در معماری خود نیز به کار می بردند به عبارتی حداکثر کارایی را با حداق ابزار داشتند و این همان تعریف معماری پایداراست اصولی که این روزها کمتر در معماری ایران مشاهده می کنیم در نتیجه می توان با مشاهده مصادیقی از معماری پایدار در معماری سنتی و بومی ایران که میراثی است از گذشتگان آشنا شد و بسیاری از تکنیکهای کاربردی آنها را با معماری نوین ایران تلییق کرد تا معماری پایداری که با هویت ملی ومذهبی ما سازگاری دارد خلق کنیم.

باغ کهنه کاشان، میراث گذشتگان جلوه گاهی از معماری پایدار Keywords:

معماری پایدار عصرصنعت معماری سنتی حداکثرکارایی حداقل ابزار

باغ کهنه کاشان، میراث گذشتگان جلوه گاهی از معماری پایدار authors

سمیرا حمیدیان

دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه دکترشریعتی تهران

هانیه مجیدی

دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آبا قزوین

محسن اسماعیل پور

دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه معماری و هنر پارس تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آرشیو اداره میراث فرهنگی شهرستان کاشان، باغ فین کاشان ...
امیر طاهری معرفی و شکل گیری باغ فین کاشان amir_taheri ...
باغ ایرانی، ناشر روزنامه همشهری ...
پیرنیا، محمدکریم (1386)، سبک شناسی معماری ایران، تدوین غلامحسین معماریان، ...
سعید شفیعا، سایت مرجع مدیریت شهری، توسعه پایدار شهری، پایداری ...
محمد احمدی زاده، رضا قشقائی، احمدرضا کابلی، امین سعیدیان، مرجع ...
Architecture and Sustainabe Urban Spaces Conference Mashhad, Iran, December 2013 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "باغ کهنه کاشان، میراث گذشتگان جلوه گاهی از معماری پایدار" توسط سمیرا حمیدیان، دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه دکترشریعتی تهران؛ هانیه مجیدی، دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آبا قزوین؛ محسن اسماعیل پور، دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه معماری و هنر پارس تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار عصرصنعت معماری سنتی حداکثرکارایی حداقل ابزار هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1151 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری پایدار - که در واقع زیرمجموعه طراحی پایدار است - را شاید بتوان یکی از جریان های مهم معاصر به حساب آورد که عکس العملی منطقی در برابر مسایل و مشکلات عصر صنعت به شمار می رود. در ایران اگرکمی در معماری سنتی خود دقیق شویم مصداق هایی از معماری پایدار را به خوبی در آثار به جا مانده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله باغ کهنه کاشان، میراث گذشتگان جلوه گاهی از معماری پایدار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.