سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر نانو مواد و مصالح هوشمند بر ساختمان و معماری پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,820

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASUSC01_306

Index date: 27 September 2014

تاثیر نانو مواد و مصالح هوشمند بر ساختمان و معماری پایدار abstract

بهره گیری از فناوری اطلاعات و بکارگیری مواد هوشمند ساختمانی در کنار طراحی مطلوب معماری ساختمانهای بزرگ و پیچیده، منجر به خلق یک معماری پایدار خواهد گردید که نیاز امروزین استفاده کنندگان را برآورده می سازد . امروز تنها به مدد این سیستمها می توان کلیه ملاحظات ایمنی و پارامترهایی چون دما و شرایط محیطی و نورپردازی ساختمانها و غیره را کنترل نمود . همچنین بدلیل پیچیدگی نوع کاربری ساختمانهای بزرگ ، یک طراحی مطلوب در کنار پاسخ به نیازهای کنترل رفتار تجهیزات مورد استفادهو هوشمندی آنها مطرح می شود . لذا معماران بایستی با شناخت کامل مواد و مصالح جدید و توجه به کارگیری بجا و تلفیق تجهیزات شبکه،ساختمانها را طراحی همچنین با به خطر افتادن محیط زیست و اهمیت پایداری و تولید انرژی های پاک حضور معماری در این عرصه بسیار مهم و قابل توجه بوده است امروزه معماریپایدار در تمامی زمینه ها از مسائل روز دنیا می باشد که هوشمند سازی از طریق مواد نانو نقش پر رنگی بخصوص از طریق مواد و مصالح مصرفی ساختمان ایفا می کند .چگونه می توان با مواد و مصالحی مقاوم ،سبک و ارزان تولید کرد و چگونگی استفاده از موادنانو و مصالح هوشمند و حتی خود ترمیم در ساخت ،ساختمانهایهوشمند.در این مقاله با انتخاب مواد و تجهیزات ، به بررسی معماری تجهیزات این سامانه ها در کنار لزوم هوشمندی ساختمانها پرداخته و با توجه به این مواد هوشمند ، به یک معماری پایدار مطابق نیازهای انسان امروز می پردازیم .

تاثیر نانو مواد و مصالح هوشمند بر ساختمان و معماری پایدار Keywords:

تاثیر نانو مواد و مصالح هوشمند بر ساختمان و معماری پایدار authors

ندا ضیابخش

استادیار و عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رودهن ،ایران

بهاره بهاء الدین

مربی مدعو و کارشناس ارشد مرمت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه معماری، رودهن ،ایران

شهاب الدین ضیا الحق

دانشجوی کارشناسی ارشد مرمت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تقی زاده، کتایون، 1390، «توسعه پایدار، معماری پایدار و صنعت ...
خوان، علی و دیگران(1380)، «نانوتکنولوژی آیبنه آفرینش»، گروه فرهنگ سازی، ...
دبیر خانه همایش نانوتکنولوژی(1380)، «نانوتکنولوژی انقلاب صنعتی آینده»، انتشارات آتنا، ...
لیمت، سیلبرگ، آنتوان، فلیپ، اشنایدر، (1380)، جیمز، «انقلاب جهانی تکنولوژی: ...
Ritter, Axel" Smart(2007). Materials in Architecture, Interior Architecture and Design", ...
Atkins, Ronald L. and Partners , (2004). "Advanced Energetic Materials", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر نانو مواد و مصالح هوشمند بر ساختمان و معماری پایدار" توسط ندا ضیابخش، استادیار و عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رودهن ،ایران؛ بهاره بهاء الدین، مربی مدعو و کارشناس ارشد مرمت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه معماری، رودهن ،ایران؛ شهاب الدین ضیا الحق، دانشجوی کارشناسی ارشد مرمت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مواد هوشمند ، نانو ، معماری پایدار ، ساختمان هوشمند هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1820 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهره گیری از فناوری اطلاعات و بکارگیری مواد هوشمند ساختمانی در کنار طراحی مطلوب معماری ساختمانهای بزرگ و پیچیده، منجر به خلق یک معماری پایدار خواهد گردید که نیاز امروزین استفاده کنندگان را برآورده می سازد . امروز تنها به مدد این سیستمها می توان کلیه ملاحظات ایمنی و پارامترهایی چون دما و شرایط محیطی و نورپردازی ساختمانها و غیره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر نانو مواد و مصالح هوشمند بر ساختمان و معماری پایدار با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.